Hai să „Shareuim globuri cu suflet” !!!

În numai câteva zile la ușă va bate Crăciunul, o sărbătoare  celebrată de  peste 2000 de ani, dar care a marcat dintotdeauna un prilej de bucurie pentru creștini. Crăciunul este sărbătoarea ce celebrează Nașterea Mântuitorului Iisus Hristos, un moment al renașterii sufletești, plin de iubire, bucurie și liniște.

brad-craciun

Obiceiurile și tradițiile străvechi ce au fost preluate de creștini de la păgâni, au fost în timp creștinate și păstrate până astăzi în casele noastre. Împodobirea bradului și oferirea de cadouri celor dragi sunt tradiții ce dăinuiesc ziua Sfântă de Crăciun, o zi în care prin intermediul colindelor se vestește nașterea Mântuitorului Iisus.

15337604_1366407706724085_1046448781078587048_n

Anul acesta, hai să fim și noi mai buni și să încercăm să îi ajutăm pe cei din jurul nostru. Campania Share-uim globuri cu suflet, o veche inițiativă a Kooperativei 2.0 din Iași, în acest an  va fi susţinută de Carrefour Felicia din Iaşi. Campania Share-uim globuri cu suflet de anul acesta va face 11 familii fericite, încercând să readucă în casele acestora momente pline de iubire, bucurie și liniște, prin intermediul unui braduț împodibit și a unor coșuri cu alimente, ce sunt oferite de Carrefour Felicia, un Moș Crăciun de nădejde.

cadou-1

Familiile pe care noi le vom vizita, au fost sprijinite cu ceva timp în urmă de Bogdan Tanasă, prin intermediul proiectului Casa Share, acestora fiindu-le construite casele în care astăzi locuiesc. Acestea sunt:

Familia 1 – Vlădeni – formată din trei băieți de 6, 12 și 14 ani + un părinte;

Familia 2 – Popricani – formată din două fete de 2 ani și alte două fete de 7 și 9 ani + doi părinți;

Familia 3 – Miroslava – formată din 3 copii – 5 ani (băiat), 8 ani (fată), 10 ani (băiat) + doi părinți;

Familia 4 – Moimești/ Popricani – formată trei băieți de 2, 4 și 12 ani, două fete de 15 și 16 ani + un părinte;

Familia 5 – Prisăcani – formată dintr-un băiat de 15 ani – fără părinți acasă;

Familia 6 – Popricani – formată din 7 copii cu vârste între 0-15 ani și un părinte;

Familia 7 – Popricani – formată din 2 copii – 5 ani (fată) și 7 ani (băiat);

Familia 8 – Tipilești/ Popricani – bunica Catinca, de 70 ani;

Familia 9 – Voinești – formată din două fete de 7 și 12 ani și doi băieți de 14 și 17 ani;

Familia 10 – Popricani/ Moimești – formată din patru fete de 5, 7, 12 și 15 ani și un băiat de 14 ani;

Familia 11 – Medeleni/ Golăești – formată din două fete de 5 și 7 ani și un băiat de 16 ani.

cadou-2

Anul acesta este rândul nostru să susţinem, iar dacă vrei să te alături echipei, o poţi face până pe 18 decembrie. Bloggerii Constantin Ciobanu, Durbaca Ionut, Florina Gabriela Pascariu, Ioana Dabija, Andreea Ignat, Costin Chirica, Gabriela Elena Mereuță, Bianca Ionel, Alexandra Ignat, Alexandra Alistar, Sorina Chirilă, Dragoș Bârgăoanu, Andreea Crețu, Matei Marian, Andrei Nistor,  Anda Elena Pintilie, Mihai-Alex Olteanu,  Simona Patras, Viorica PicincuRoxana Ichim, Dana Burlacu Visternicu, Diana Catanoaia, Alexandra Bohan, Isabela Nitica, Alexandru Taradaciuc, Adelina Bohan, Irina Butnaru, Andrei Chisanovici încă te aşteaptă să te alături echipei.

 

Lasă un comentariu