Hosterion – a dat naştere unui nou blog

 În urmă cu câţiva ani, la îndemnul unui bune prietene, Irina – care s-a şi ocupat să îmi facă unul dintre blogurile pe care le am, m-am apucat de scris, cu toate că până atunci nu m-am gândit niciodată că aş putea face şi acest lucru. Îmi aduc aminte că primul articol pe care l-am scris „a venit la pachet cu un premiu destul de consistent”, fapt ce ma motivat să încerc să scriu şi alte articole, care nu au fost neapărat pentru campanii în urma cărora puteam câştiga anumite premii.

De-a lungul anilor am scris despre tot felul de subiecte, încercând astfel de a avea o arie cât mai largă de cititori (evenimentele şi campaniile la care participam, produsele pe care le testam, etc.).  Scrisul facea parte din viaţa mea, în schimb pozele erau partea mai dificilă a articolelor şi spun asta pentru că de cele mai multe ori ţineam să postez poze făcute de mine (iar începătoare fiind în ale pozelor … uneori dura câteva ore să obţin o poză reuşită sau mă gândeam câteva zile ce poză pot face pentru un anumit articol).

Şi uite asa, încet, încet, am învăţat să fac poze, ba mai mult, am făcut o pasiune pentru acestea, astfel că, ori de câte ori am ocazia, scot aparatul şi imediat …. blitz, poză. Nu pot spune că sunt expertă, dar sper ca în viitor să fac nişte cursuri, pentru a face poze din ce în ce mai reuşite. Dar până atunci, că tot am făcut o descoperire, mi-a trecut prin minte ideea de a-mi face un nou blog pentru care voi folosi una din cele peste 700 de extensii de domenii puse la dispoziţie de Hosterion. Hmm  …. la cât de multe extensii de domenii (peste 700) și servicii de găzduire web pune la dispoziţie Hosterion, esti tentat să îţi faci blog pentru fiecare temă despre care scrii:

.boutique

.holiday

.fitness

.flowers

.movie

.museum

.travel

.agency

.fitness

Cu toate acestea, eu m-am rezumat la extensia .photography, un blog unde am de gând să postez o parte din fotografiile făcute (cele mai reuşite, bineînţeles), alături de care o să încerc să scriu câte ceva, dar până la prima postare am timp să mă gândesc exact cum o să procedez. Mi-ar fi plăcut foarte mult să îmi fac un blog care să aibă extensia .boutique, dar probabil că o să fie următorul, doar că până atunci trebuie să găsesc şi ceva de comercializat.

Probabil că dacă nu aş fi aflat despre Hosterion, nu m-aş fi gândit să îmi fac blogul atât de curând sau să folosesc extensia .photography, dar na, se pare că nimic nu e întâmplător în viaţa asta. Vă propun şi vouă să vizitaţi pagina celor de la Hosterion, poate, poate vă vin şi vouă idei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s