Un mic dejun sănătos cu Naturli’

În urma unei campanii iniţiate de BUZZStore împreună cu Naturli’, la care m-am înscris, am avut ocazia de a testa două produse din gama lor Naturli’ Băutură bio de soia  Calciu şi Vanilie şi Naturli’ Băutură bio de ovăz.

Primul „test” făcut a fost a fost acela de a înlocui tradiţionalul lapte de pus în cafea cu Naturli’ Băutură bio de soia  Calciu şi Vanilie. Recunosc, prima guriţă de cafea a fost mai greu de luat .. .dar după ce papilele mele gustative au simţit aroma, îmi doream să nu se mai termine. Şi ca să nu se termine „plăcerea” atât de repede, în loc de micul dejun, mi-am făcut un smoothie cu Naturli’ Băutură bio de soia  Calciu şi Vanilie cu căpşuni….. o minunăţie, nu îţi vine să îl împarţi cu nimeni.

În dimineaţa următoare, în cafea mi-am adaugat din nou  Naturli’ Băutură bio de soia  Calciu şi Vanilie, iar în loc de micul dejun mi-am făcut un smoothie cu Naturli’ Băutură bio de ovăz cu cireşe şi vişine, o combinaţie perfectă aş spune eu, na, acu depinde şi de gusturile fiecăruia în parte. Şi ca să fie trei zile ca în basme, a treia dimineaţă am început-o cu o cafea în care am adăugat Naturli’ Băutură bio de soia  Calciu şi Vanilie şi bineînţeles am continuat-o cu un smoothie cu Naturli’ Băutură bio de ovăz cu căpşuni, cireşe şi vişine. O minunăţie pe care o recomand tuturor să o încerce.

  • Naturli’ Băutură bio de soia  Calciu şi Vanilie cu căpşuni
  • Naturli’ Băutură bio de soia  Calciu şi Vanilie în cafea
  • Naturli’ Băutură bio de ovăz cu cu cireşe şi vişine
  • Naturli’ Băutură bio de ovăz cu căpşuni, cireşe şi vişine

Şi uite aşa, datorită celor de la Naturli’ cred că o să îmi schimb un pic obiceiurile, tradiţionalul mic dejul înlocuindu-l cu un smoothie de fructe şi una dintre băuturile din gama Naturli’ …. că am de gând să le testez pe toate. Dar până atunci, încercaţi şi voi combinaţiile făcute de mine şi de ce nu unele noi…. dar nu uitaţi să mi le ziceţi si mie. PS: Urmează să încerc combinaţia de Naturli’ Băutură bio de soia  Calciu şi Vanilie cu banane şi Naturli’ Băutură bio de ovăz cu banane şi capşuni.


Mulţumesc BUZZStore şi Naturli’ pentru oportunitatea oferită !!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s