Black Friday la QuickMobile

Poate că exagrez un pic, în sensul că poate e prea devreme,  dar am început deja să îmi fac o listă a cadourilor pentru cei dragi, asta și datorita faptului că una dintre zilele mele preferate din an se apropie cu pași repezi, iar cand zic asta mă refer la Black Friday. Unul dintre magazinele mele preferate este QuickMobile, asta datorită super ofertelor pe care le are, dar si diversității produselor disponibile în magazin.

Prima dată am auzit despre magazin în cadrul unei campanii pentru bloggeri, după care, curioasă fiind de felul meu, mi-am comandat niste accesorii pentru laptop de care am fost foarte multumită. Și uite așa, am ajuns un client fidel al magazinului, ba chiar mai mult de atât, am ajuns să îl recomand și persoanelor din jurul meu.

Din punctul meu de vedere, QuickMobile este un magazin online care se adresează întregii familii, gama produselor aflate în magazine fiind diversificată. La această concluzie am ajuns imediat ce toți membrii familiei mele au făcut cel puțin o comandă din magazinul online QuickMobile. Recunosc,  familia mea nu seamană cu mine în aceea ce  privește cumpăraturile online, lor încă le place să mai “hoinărească” prin magazine, dar sper ca în timp să reușesc să le schimb obiceiurile.

Revenind la mine, ca în fiecare an de altfel, aștept cu maximă nerăbdare ziua de 12 noiembrie sau mai bine spus  Black Friday 2021 la Quickmobile, să îmi cumpar o pereche de Casti Apple Airpods 2 True Wireless Bluetooth dar și câteva cadouri pentru cei dragi, că na, sărbatorile se aproprie cu pași repezi. Cumpărături pot face oricând din magazinul Quickmobile, dar dacă tot se aproprie Black Friday și aceștia au mega oferte cu prilejul acestei zile, zic să profit.

De fapt, dacă stau bine și mă gândesc la câte cadouri am de cumpărat, posibil  să fac mari reduceri și din banii economisiți, să mai adaug câteva cadouri în lista deja făcută. Aici ar mai fi de adăugat și faptul că eu iubesc să fac cumpăraturi, dar în același timp să ofer celor dragi câte o mică atenție cu ocazia sărbătorilor, ce ajung să bată la ușă încet, încet.

Ceea ce nu am reusit să fac, dar am în plan este să devin Afiliat QuickMobile, o oportunitate care îmi oferă extra reduceri, dar și ocazia de a oferi persoanelor din jurul meu vouchere cadou, prin intermediul codului unic de Afiliat. Partea bună din toată povestea cu afilierea este aceea că atât persoana care este afiliată, cât și persoana care primește voucherele cadou au numai de câștigat.

Până pe 12 noiembrie nu cred că reusesc să fac acest pas, dar când o să îl fac, promit să ofer tuturor celor care cumpară din magazinul QuickMobile vouchere cadou, dar și informațiile de care au nevoie despre produsul ce urmează al achiziționa.

Dar până atunci, hai să ne facem o lista de cumpărături și să ateptam ziua de 12 noiembrie, pregătiți.

Cumpară cu încredere din magazinul QuickMobile și nu uita că în doar câteva zile e Black Friday 2021 la Quickmobile.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s