Hai să descoperim noul Faity Extra +

Nu știu alții cum sunt, însă mie imi place să testez tot ce e nou pe piață, motiv pentru care m-am înscris pe platforma BUZZStore. Încă de când sunt înscrisă am avut ocazia de a testa tot felul de produse și sunt foarte bucuroasa că am avut aceasta ocazie. De această dată am avut ocazia de a testa Noul Faity Extra + cu până la 50% mai rapid în eliminarea grăsimii dificile. Caracteristicile noii game de Fairy sunt:

  • Curățare cu minim efort;
  • Îndeprtează rapid grăsimea;
  • Clătire ușoară;
  • Aromă irezistibilă.

Și pentru a vedea dacă noile caracteristici ale noii game de Fairy Extra + sunt așa cum sespune, am și început să îl testez pe tot felul de veselă, unele având mai puțină grăsime pe ele, altele mai multă, unele chiar în exces. După prima experiență avută cu noul Fairy Extra +, pot spune că sunt mulțumită de rezultatele obținute, însă i-am oferit și mamei ocazia de a îl testa și de a-și spune parerea cu privire la noua descoperire.

Aroma irezistibilă a noului Fairy Extra+ a fost primul detaliu ce i-a atras atenția mamei mele, urmată de nivelul de îndepărtare a grăsimii cu un minim de efort și în final ușurința cu care a clătit vasele spălate cu noua formulă Fairy. Dacă mama a reușit să descopere toate caracteristicile noului Fairy Extra+, e clar, s-a îndrăgostit și cu siguranță nu va mai achiziționa multă vreme un alt detergent de vase. Ba mai mult, când i-am povestit că noua formulă Fairy Extra+ a scos pe piață 3 variante de detergent:

  • Fairy Extra+ cu aromă de  liliac;
  • Fairy Extra+ cu aromă de fructe de pădure rosii;
  • Fairy Extra+ cu aromă de citrice.

Mama a fost foarte încântată de noua descoperire, ba mai mult mi-a spus că abia așteapta să împartă această experiență cu prietenele ei. Acum tot ce putem face e sa mulțumim celor de la Fairy de descoperirea făcuta și în celași timp să împărtășim celor dragi noua experiența trăită cu noul Fairy Extra+.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s