Share-uim Globuri cu Suflet

Tradiția de a oferi cadouri se păstrează încă din cele mai vechi timpuri,  când în triburi membrii acestora ofereau liderilor cadouri în ideea de a-și exprima angajamentul, dar și pentru a obține anumite favoruri. De asemenea, în timp aceștia au început să facă schimburi de cadouri între ei la diverse ocazii și evenimente.

cadou-1

 

Astăzi, cadourile fac parte din viața noastră de zi cu zi și sunt cu mult diferite față de cele din trecut. Sărbătorile precum Paștele și Crăciunul, aniversările, dar când vrem să îi suprindem  pe cei dragi  sunt momente în care cadourile ne sunt cele mai la îndemână. Decembrie este cea mai bogată lună din acest punct de vedere, astfel având posibilitatea de ai răsfața și răsplăti pe cei dragi.

Anul acesta o să am ocazia de face mai mult de atât, toate acestea datorită  Kooperativei 2.0 din care fac parte de câteva luni bune, dar și a celor de la Carrefour Felicia care se pare ne-a sărit în ajutor, să facem 11 familii fericite. Campania Globuri cu Suflet va aduce bucurie și zâmbete în inimile unor familii ce merită toată susținerea noastră.

15337604_1366407706724085_1046448781078587048_n

Crăciunul pentru o parte dintre familiile din Casa Share anul  acesta va fi mai darnic decât anii precedenţi, Carrefour Felicia oferindu-le câte un braduțului împodobit şi un pachet cu alimente. Familiile ce vor beneficia de acest mic sprijin sunt:

Familia 1 – Vlădeni – formată din 3 copii de 6 ani (băiat), 12 ani (băiat), 14 ani (băiat)  și 1 părinte

Familia 2 – Popricani – formată din 4 copii – 2 ani au gemenele (fete), 7 ani (fata), 9 ani (fata)  și 2 părinți

Familia 3 – Miroslava – formată din 3 copii – 5 ani(băiat), 8 ani (fată), 10 ani (băiat) și 2 părinți

Familia 4 – Moimeşti/Popricani – formată din 5 copii – 2 ani (băiat); 4 ani (băiat); 12 ani (băiat); 15 ani (fată); 16 ani(fată) și 1 părinte

Familia 5 – Prisăcani – formată dintr-un băiat de 15 ani – fără părinți acasă

Familia 6 – Popricani – formată din 7 copii – cu vârste între 0-15 ani și 1 părinte

Familia 7 – Popricani – formată din 2 copii – 5 ani (fată); 7 ani (băiat)

Familia 8 – Tipileşti/Popricani – formată dintr-o bătrânică de 70 ani – Catinca

Familia 9 – Voineşti – formată din 4 copii – 7 ani (fată); 12 ani(fată); 14 ani (băiat); 17 ani (băiat)

Familia 10 – Popricani/Moineşti – formată din 5 copii – 5 ani (fată); 7 ani (fată); 12 ani (fată); 15 ani (fată); 14 ani (băiat)

Familia 11 – Medeleni/Golaeşti – formată din 3 copii – 5 ani (fată); 7 ani (fată); 16 ani (băiat).

cadou-2

În 2016, bloggerii Kooperativei 2.0 cu sprijinul celor de la Carrefour Felicia susţin campania Share-uim Globuri cu Suflet, prin intermediul căruia doresc să facă cât mai multe familii fericite. În cazul în care vrei să faci o faptă bună te poţi alătura şi tu echipei până pe 18 decembrie. Cadourile stânse în această perioadă vor fi oferite celor 11 familii în intervalul 19-22 decembrie… cu doar câteva zile înaintea Crăciunului.

Susținătorii acestei campanii sunt : Ionut DurbacaAndreea IgnatGabriela Mereuță, Florina PascariuIoanaDianaConstantin CiobanuCostin ChiricaAdelina BohanAlex TaradaciucIsabela NiticaAdelina BohanDiana CatanoaiaDana Burlacu Visternicu,Roxana IchimMihai-Alex Oltean, Viorica PincincuSimona PatrasAndaNistor AndreiMarian Matei, Andreea Cretu,DragosSorina ChirilaAlexandraBianca Ionel și Andrei Chisanovici.

Te aşteptăm alături de noi !!!

13 gânduri despre &8222;Share-uim Globuri cu Suflet&8221;

  1. Pingback: TravelWithMatei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s