Dacia Plant … 15 ani de tradiţie

Încă din cele mai vechi timpuri plantele au fost folosite în vindecarea sau ameliorarea unor afecţiuni, motiv pentru care tratamentele naturiste astăzi sunt din ce în ce mai folosite în favoarea medicamentelor clasice. În timp sa demonstrat faptul ca anumite combinaţii de produse naturale pot fi la fel de eficiente ca şi medicamentele clasice, acestea atingând acelaşi nivel de potenţă asemenea medicamentelor sintetice.

dacia plant 1

Sănătatea trebuie preţuită, astfel că uneori trebuie să fim atenţi şi să profităm de plantele medicinale şi în momentele în care nu suntem bolnavi, ca şi prevenţie pentru sănătatea noastră. Efectele benefice ale plantelor medicinale au fost evidenţiate de beneficiile curative ale acestora în vindecarea sau ameliorarea unor afecţiuini.

Dacia Plant este considerat un producător local de suplimente alimentare 100% naturale cu tradiţie, fapt demonstrat de cei 15 ani de activitate.  În 2002, dorinţa unor tineri de a îi ajuta pe oameni să fie mai sănătoşi, a fost pusă în practică, astfel luând naştere compania Dacia Plant, ce se regăseşte la Braşov. Suplimentele produse aici respectă toate normele impuse unei fabrici de medicamente, astfel garantându-se că acestea conţin o mare cantitate de substanţă activă, fără conservanţi sau coloranţi.

dacia plant4

În cei 13 ani de cercetări experiența în fitoterapie și viziunea fondatorului Dacia Plant au făcut ca aceasta să devină una dintre cele mai apreciate companii românești de suplimente alimentare. Anul acesta la împlinirea a 15 ani de activitate, Dacia Plant va sărbători împlinirea frumoasei vârste printru-un concert ce va avea loc în Piaţa Sfatului din Braşov. În data de 2 iulie Trupa Phoenix va fi unul dintre artiştii care se vor urca pe scenă şi vor cânta în cintea companiei Dacia Plant.

Succesul companiei Dacia Plant se datorează produselor obținute din culturi bio proprii, dar și datorită procesului exigent de selecție a acesteia. Valorile de la care Dacia Plant nu s-a abătut niciodată au fost sănătate naturală, tradiție, valoare și inovație, plecând de la premisa că natura deține cheia sănătății omului.

dacia plant 2

Dacia Plant tradiţia a păstrat

Pe piaţă doar produse naturale a lansat

Pe care oamenii le-au cosumat

Iar sănătatea şi-au păstrat !!!

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s