Dodo Pizza vs. blog neobişnuit

Provocare cu happy end

Viaţa tind să cred că este o provoacare pentru fiecare dintre noi, însă intensitatea provocării diferă de la o persoană la alta. În ceea ce mă priveşte pe mine, viaţa a devenit o adevărată provocare în momentul în care m-am îmbolnăvit şi a trebuit să lupt pentru a supraveţui. Înainte de a mă îmbolnăvi aveam în jur de 65 de kg, imediat după aceea am ajuns la 28, între timp am reuşit să ajung la 34 -37 şi să mă menţin aşa până anul trecut când am început treptat, treptat să  pun câteva kg bune pe mine ( în jur de 20 până acum). Pe de o parte provocarea de care am avut eu parte e tristă, dar pe de altă parte nu pentru că astăzi toată lumea vrea să slăbească, nu să se îngraşe ca mine.

Uite aşa am descoperit blogul Dodo Pizza

Îmi aduc aminte că anul trecut când am în vacanţă am fost şi la Braşov, unde imediat ce am intrat în oraş am identificat o reclamă a celor de la Dodo Pizza. În secunda doi l-am rugat pe fratemiu, să mergem şi noi acolo, iar dorinţa mea s-a îndeplinit. Aş putea spune că povestea cu îngrăşatu a început vara trecută când am fost la Braşov şi am descoperit Dodo Pizza, pizzeria neobişnuită unde am mâncat cea mai bună pizza de când mă ştiu. Îmi aduc aminte că am mâncat atât de mult, nimănui nu îi venea a crede. Ba mai mult, atunci am prins curaj şi am început să mânânc mai mult, astfel ajungând ceea ce sunt azi.

 De fapt eu descoperisem blogul Dodo Pizza cu ceva timp în urmă, când am avut de scris un articol despre cele mai cunoscute şi renumite pizzerii din România. Uite aşa am descoperit cea mai bună pizza şi un blog neobişnuit, pe care încet, încet am început să îl citesc … asta datorită faptului că mi-a plăcut foarte mult. Cel mai mult şi mai mult mi-a plăcut faptul că în unele dintre articolele scrise pe blog au fost evidenţiate valorile pizzeriei, o noutate aş spune eu. În ziua de astăzi toată lumea încearcă să îşi facă reclamă întru cu totul alt mod şi pe de altă parte nu îşi scot în prim plan angajaţii. Articolul în care sunt prezentaţii paşii realizătii aluatului de pizza, este de asemenea extraordinar, nimeni nu dezvăluie secrete ….dar Dodo Pizza, da.

Planuri de viitor cu pizzeria neobişnuită Blogul

Sincer mi-ar plăcea foarte mult să se deschidă şi la Iaşi Dodo Pizza, iar dacă stau bine şi mă gândesc aş putea face şi eu lucrul asta. Tot timpul mi-am dorit să am o afacere şi sunt mai mult decât convinsă că aceasta va fi un adevărat succes. Îmi şi închipui cum pe blocul Dodo Pizza o să apară articole despre punctul de lucru din Iaşi. Ideal ar fi ca articolele să fie scrise de mine … având în vedere că tot sunt în domeniu. Mă voi folosi de acest lucru şi în a promova afacerea, organizând tot felul de concursuri în special dedicate copiilor, astfel atrăgând şi adulţii să calce pragul pizzeriei. Întotdeauna cei mici sunt după părerea mea cei mai importanţi clienţi a unei afaceri.

Acest articol este scris pentru Spring SuperBlog 2019.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s