Start Spring SuperBlog 2019

Sfârșitul lunii februarie a venit cu o super ofertă pentru bloggeri și anume s-a dat startul la înscrieri în Spring SuperBlog 2019. Cea de-a 18 a ediție a competiției începe pe data de 1 martie când se lansează și prima probă. Cu toate că e a 9 a competiție în care mă înscriu, de fiecare dată când fac acest pas am emoții ca atunci când m-am înscris pentru prima data, asta datorită probelor la care urmează să particip.

Unul dintre motivele pentru care am continuat să mă înscriu în Competiția SuperBlog ediție de ediție a fost adrenalina de care am avut parte de-a lungul timpului (sindromul “23:59” și F5-uiala de la acordarea notelor). Pe de altă parte și premiile pe care le puteam câștiga m-au motivat să continui să mă înscriu în această competiție, timp în care am ocazia de a-mi testa talentul intrând în strânsă competiție cu cei mai buni bloggeri din România.

Competiția SuperBlog mi-a oferit prilejul să socializez, să îmi perfecționez abilitățile de comunicare, să îmi afirm talentul și nu în ultimul rând să mă distrez. Aștept cu nerăbdare să se de-a startul la  Spring SuperBlog 2019.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s