Spider-Man – eroul copilăriei mele

Unul dintre filmele de desene animate pe care le urmăream cu mare drag înperioada copilăriei era cel cu Spider –Man, unul dintre motive fiind acela căacesta salva lumea de răufăcători. Copil fiind, îmi doream şi eu foarte mult,ca măcar o zi, sau o oră, să intru în posesia costumului lui Spider –Man pentru a deveni şi eu un mic erou.

Acum, deşi am aproape 30 de ani, imediat ce am văzut pe internet trailer-ulfimului  Omul-Păianjen:În lumea păianjenului, în mintea mea şi-au făcutapariţia amintiri din perioada în care eram copil şi urmăream cu mare dragdesenele animate cu Spider –Man. Cu toate că numai sunt copil, aştept cu  nerăbdare data de 28 decembrie 2018, ziua lansării fimului de animaţie la cinema. Cutoate că este un film pentru copii, iar eu de mult am depășit acestă perioadă, nu voi rata șansa de a merge să îl văd.

Deşiau trecut foarte mulţi ani de când îmi doream să intru în posesia costumuluilui Spider-Man, se pare că şi astăzi îmi doresc acelaşi lucru, să devin un erouasemenea acestuia. Sincer nu îmi amintesc ce anumi îmi doream să fac când erammică atunci când îmbrăcam costumul lui Spaider –Man, dar ştiu ce vreau acum: săaduc zâmbetul pe buze copiilor aflaţi în spitale și cărora nu le întinde mainimeni o mână de ajutor. Cu toate că am o vârstă, tare mi-aș dori să port măcarcâteva ore costumul personajului principal din animație, Miles Morales.

Primullucru pe care l-aş face ar fi acela de a-mi face o listă cu toţi „oamenii cubani din România” din a căror conturi aş face transfer de bani spre conturilecopiilor ce au nevoie de ajutor, sau unor fundații umanitare.  Yoy …. îmi și închipui cum mă cațăr pe toateclădirile ce stau în calea mea până a ajunge la bănci, unde voi avea acces laconturile celor mai bogați oameni din România.

Hmm.. interesant va fi momentul în care așa numiții „bogătași” se vor trezi cu maipuțini bani în conturi,  ba mai multexistă varianta ca aceștia să fie și cheltuiți în momentul în care aceștiasesizează lipsa lor. Tare aș vrea să le văd fețele acestora, dar deocamdată potdoar visa. Acum, tot ce îmi rămâne de făcut e să aștept ziua de 28 decembrie pentru a merge lacinema să văd filmul Omul-Păianjen: În lumea păianjenului.

Acest articol este scris pentru SuperBlog 2018. 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s