Nunta din vis

În ultimii ani am participatla atât de multe nunți încât am reușit să îmi fac în minte un plan perfectpentru nunta mea. Poate că exagerez un pic, însă îmi doresc ca aceastăă zi săfie perfectă. Detaliul care mis-a părut a fi cel mai impostant în ceea ce priveşte orice petrecere îlconstituie după părerea mea locaţia. În ceea ce mă priveşte pe mine, ca şilocaţie pentru nunta mea am Royal Boutique Hotel Poiana Braşov, o locaţie careva fi după părerea mea pe gustul tuturor invitaţilor.

Nunta după părerea mea este un evenimentunuic în viaţa oricăruia dintre noi, motiv pentru care trebuie să ne organizămîn aşa fel încât totul să fie perfect. Cum spuneam şi mai devreme, RoyalBoutique Hotel Poiana Braşov îmi oferă posibilitatea ca visele mele să devinărealitate, asta datorită calităţii şi standardului excepţional pe care le oferăclienţilor săi, plecând de la ideea că nunta este „un eveniment o dată în viaţă.” 

De când mă știu mi-am dorit ca nunta mea săaibă loc într-o atmosferă familiară, unde mirosul sălbatic al naturii să-i întâmpinepe invitați pe întreg parcursul petrecerii. O altă idee la care nu am pututrenunța a fost aceea ca din fotografiile de la nuntă să nu lipsească vedereclară de munte.Singura locație care a reușit să fie pe gustul meu din acestpunct de vere a salonul de nunți din Brașov, care este situat în Poiana Brașov, la doar 50 km de Sinaia.

  Visele mele în primă fază par ușorrealizabile, însă un detaliu la care nu m-am gândit în acele momente au fostinvitații, mai exact unde îi voi caza, eu fiind din Iași. Cu siguranță numărulacestora nu va fi mai mare de 150 de persoane, dar indiferent de numărul acestora,eu tot trebuie să le ofer acestora transport și cazare. Cu toate acestea măgândesc că moldovenii mei nu vor părăsi ringul de dans până dimineață, motivpentru care în la cazare în Poiana Brașovnu vor sta decât 2-3 ore până la plecare spre Iași.

După părerea mea, detaliile cele mai importante la o petrecere, în genereal, îl constituie locația, muzica și mâncarea. În cazul în care unul dintre aceste detalii lipsește, petrecere este „ratată”motiv pentru care la nunta mea voi încerca să manageriez cu atenție acestedetali pentru a ieși totul perfect. Foarte mulți prieteni au ales să angajezetot felul de persoane să le organizeze petrecerile, dar sincer eu prefer să facasta singură, pentru a fi sigură că totul va ieși perfect.

 În ceea ce privește meniul, voi încerca să fie unul diversificat, motivul principal fiind acela că la petrecere fiind invitați detoate vârstele, trebuie cumva să le fac pe plac tututror. Cu siguranță o saoptez pentru patru feluri de mâncare gustare rece (linguriță crocantă cu tartar de somon fume, frigaruiede capress, rulou de suncă cu salată de crudități, cosuleț cu cremă de brânză,trandafir din salam chorizo, turnuleț de castravete cu masline, terină de porccu bacon și fructe uscate, mini salata de rucloa cu sfeclă coaptă și branzăsărată) , pește (foietajcu somon servit cu cartofi duchess și sos Charon (olandez+rosii),sarmale (sărmaluțe moldovenești cu bacon servite cu mamaliguță și ardei iute)și friptură (muschiuleț de porc în crustă de ierburi cu sos de afine și cartofiaurii). În ceea ce privește băutura, o să optez pentru un open bar (Vin cramelerecas / budurească, apă minerală carbogazoasă / plată, pepsi, mirinda, seven upwhiskey, țuică / palincă, vin spumant, bere, martini alb / roșu, cafeaesspresso, tymbark (diverse sortimente), vodcă, alunele și sărățele).

Fotograful este de asemenea un detaliu important de lanuntă, dar de această dată nu invitații sunt afectați, ci persoanele din rolulprincipal, mirele și mireasa. După părerea mea fotograful trebuie să fie unexpert în domeniu și spun asta pentru că în ultima perioadă am văzut din ce înce mai mulți fotografi  … dar nu toatălumea e talentată. Consider că rolul fotografului este să suprindă înfotografii cele mai importante momente ale petrecerii, iar la final, punând capla cap pozele să reușești să faci un scurt rezumat.

După părerea mea acestea ar fi detaliile cele mai importante pe care ar trebui organizatorii de petreceri să le aibă în vedere. Sincer, eu îmi doresc ca nunta mea să fie perfectă, iar pentru asta cu siguranță voi alege locația menționată la începutul articolul, din punctull meu de vedere fiind tot ceea ce am visat de mic copil. Deocamdată toate aceste planuri rămân la stadiul de dorință, dar tot ce știu acum este faptul că nunta o voi face la Royal Boutique Hotel Poiana Braşov.

Acest articol este scris pentru SuperBlog 2018.

Lasă un comentariu