Încă aștept reducerile …

În ultima perioadă am ajunsla concluzia că în dressing am foarte multe haine pe care nu le-am purtat deceva timp. Din această categorie fac parte și hainele, cămășiși bluze în special, pe care mi le-am cumpărat doar pentru că le-am găsit la reducere șidespre care am zis că singur într-o zi îmi vor fi de folos. Cu o parte dintrehainele cumpărate așa s-a întâmplat, însă pe unele nu am apucat să le îmbracniciodată, dar totuși trăiesc cu speranța că într-o zi se va întâmpla.

Unul din momentele în careajung să îmi fac tot felul de achiziții, este ziua de Black Friday, când cutoții suntem cu ochii în patru după reduceri cât mai mari. Anul trecut se parecă Black Friday pentru mine a fost o zi minunată și spun asta datorităachizițiilor făcute. Dintre toate cele cumpărate foarte entuziasmată am fost detoate acele bluze dame și genți damă pe care am reușit să mi le cumpăr.

Sincer urmărisem acesteproduse de câteva săptămâni și așteptam cu nerăbdare Black Friday pentru a lecumpăra, asta doar dacă existau reduceri. Dar să vă spun cum am procedat maiexact, de am ajuns să cumpăr exact ce îmi doream. În ultima perioadă mi-am totfăcut conturi în cadrul mai multor magazine online, iar majoritatea dintre eleau zi obțiunea WISHLIST.

Și uite așa, de-a lungultimpului am reușit să îmi adun în aceste liste tot felul de chestii, printrecare și haine. Hmmm… pot spune că anul trecut am fost o norocoasă, magazinulonline în a cărui WISHLIST aveamcâteva hainuțe și genți damă adaugate,de Black Friday a făcut reduceri substanțiale aș spune eu, astfel avândocazia de a achiziționa și eu câteva produse la care le visam de ceva vreme.

Anul acesta am procedat la fel, în WISHLIST mi-am adaugat toate produsele pe care aș vrea să mi le achiziționez, iar dacă acestea vor beneficia de reduceri nu voi sta pe gânduri deloc, le voi comanda imediat. Și uite așa am învățat să mă limitez la cumpărături, astfel nemai fiind nevoită să mă gândesc ce voi face cu anumite haine din dressing, pe care nu le-am purtat niciodată …. și poate că nu o voi face nici în viitor.

Acest articol este scris pentru SuperBlog 2018.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s