Vizitez Japonia cu Exact Travel Club

Încă de când eram copil mi-am dorit să vizitez o țară a cărui cultură, obiceiuri și tradiții să se difere de a României, iar dintre toate Japonia mi s-a părut mereu cea mai interesantă. Cu toate acestea, nici până astăzi nu am reușit să vizitez Japonia, o țară după părerea mea cu totul deosebită de restul lumii și pe care sper să ajung să o vizitez vara viitoare. Anul ce urmează pare a fi promițător în ceea ce mă privește, principalul motiv fiind acela că îmi oferă ocazia de a avea parte de o excursie în Japonia mult visată și așteptată.

 

                                       Excursie în Japonia cu Exact Travel Club

Planul pe care l-am avut în minte de ceva vreme și pe care am reușit să îl și pun în aplicare, altfel probabil că nici nu aș reuși să vizitez Japonia, a fost acela de a contacta o agenție de turism ce are în ofertă și excursii /călătorii în Japonia. Primul pas a fost foarte simplu, în doar câteva minute de căutări pe internet, am reușit să identific ceea ce căutam, o excursie în Japonia de 14 zile.

japonia2
Suspicioasă cum sunt de obicei, am început să cercetez site-ul agenției de turism, unde am descoperit spre uimirea mea tot felul de oferte în ceea ce privește Japonia, de unde am avut și eu ocazia de a identifica un circuit în Japonia cu Exact Travel Club exact pe placul meu. Orașul Tokyo, regiunea Hakone, rezervația naturală Yaadanaka și orașul exuberant Osaka, erau locațiile în care vroiam să ajung, principalul motiv fiind acela că fiecare în parte au o istorie în spate, rămășițele acesteia regăsindu-se prin locațiile ce se adăpăstesc pe teritoriul destinațiilor menționate anterior.

japonia1
Să spunem că unul dintre motivele pentru care am ales Exact Travel Club pentru a călători în Japonia l-a constituit faptul că unul dintre circuitele puse la dispoziție de aceștia, îndeplinesc o condiție la care eu am ținut foarte mult, mă conduce exact în destinațiile în care eu am visat să ajung. Orașul Tokyo este una dintre destinațiile preferate a tuturor persoanelor ce doresc să ajungă în Japonia, aici regăsindu-se locuri precum Muzeul Shitamachi, templul Asakusa, zona comercială Nakamise ce se regăsește în preajma templului, cartierul otaku Akihabara și nu în ultimul rând cafeneaua Maid Café. Un detaliu important ce mi-a sărit în ochia fost faptul că agenția pune la dispoziție un circuit Japonia cu ghid vorbitor de japoneză.

japonia7
În ceea ce privește regiunea Hakone, există și aici o varietate largă de destinații pe placul turiștilor, printre acestea regăsingu-se lacul Ashi, Muntele Fuji de la Hakone, Valea Owakudani, călătorie ce se poate încheia cu o relaxare la SPA cu ape termale. Rezervația naturală Yadanaka este de asemenea o zonă minunată datorită Lacului Kawaguchi, Castelul Matsumoto sau Castelul corb, Parcul Jigokudani și nu în ultimul rând tradiționalul han japonez – ryokan, unde voi avea ocazia de a mă relaxa la onsen – izvoare cu ape fierbinți.

japonia6
Iar pentru a nu pleca din Japonia fără a înțelege câtuși de puțin cultura acestora, orașul exuberant Osaka, oferă vizitatorilor săi ocazia de a pătrunde în centrul comerțului și al legăturilor culturale, aici îmbinându-se trecutul bogat cu viitorul high-tech. Cartierul Dotonbori, Castelul Osaka, respectiv parcul de cireși înfloriți ce îl înconjoară și pe care îi pot vedea și eu în aprilie anul viitor, îmi oferă ocazia ca visul meu să devină realitate.
Un al doilea motiv pentru care am ales Exact Travel Club ca și agenție de turism în ceea ce privește excursia mea în Japonia, îl constituie faptul că pe tot parcursul celor 14 zile de călătorie aceștia sunt alături de turiști. Cu toate că sunt destul de multe zile, voi avea ocazia de vizita destinații diferite, ceea ce îmi oportunitatea de a descoperi cât mai multe informații despre tot ceea ce înseamnă Japonia.

japonia5
Un al treilea motiv care ma motivat oarecum să nu mai caut și o altă agenție de turism ce oferă excursii /călătorii în Japonia a fost datorat de informațiile citite despre agenția Exact Travel Club. O experiență de 20 de ani îm domeniu nu poate decât să ofere siguranță și încredere tuturor persoanelor ce le viziteazăă site-ul și își doresc să plece într-o vacanță. De altfel, Exact Travel Club are o variată gamă de oferte și vacanțe în ceea ce privește destinațiile de excursii ( Cuba, Mexic, Republica Dominicană, Bhutan, Indonezia, Coreea de Sud, Myanmar, Thailanda ) pe care nu prea am avut ocazia de a le descoperi și la alte agenții de turism, în același loc mă refer.

 

Sincer acum când mă gândesc că am reușit să identific o agenție de turism care să corespundă standardelor mele și care să mă ducă exact în locația pe care îmi doresc să o dscopăr de mic copil, am impresia că încă visez. Dacă acum încă mai este la stadiul de dorință, peste câteva luni va deveni realitate. Așa cum am scris acum acest articol, promit că imediat după ce mă întorc din excursia din Japonia, o să fac un scurt rezumat al fiecărei zile. Eu abia aștept să ajung în Japonia și să vă împărtășesc și voua ce am văzut acolo.

Acest articol este scris pentru SuperBlog 2018.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s