#Jeansimusthave

Cu toate că jobul îmi „cere” să mă îmbrac office, eu mă cam abat de la regulă şi în fiecare zi ţinuta mea este alcătuită dintr-o pereche de blugi, pe care îi asortez cu uşurinţă cu o bluză elegantă, sacou, pantofi, etc., astfel încercând să mă apropii de ţinuta pe care ar trebui să o port la birou.

ans
Probabil că dacă cineva m-ar provoca să port o întreagă săptămână aceiaşi pereche de blugi, cu uşurinţă aş reuşi să mă adaptez situaţiei. Sacoul ar fi prima mea variantă în ceea ce priveşte obţinerea unei ţinute casual pentru servici. Din multitudinea mea de haine aş alege un sacou larg cu linii masculine, că şi aşa garderoba mea e plină de sacouri de bărbaţi, dar care în acelaşi timp, să fie în contrast cu blugii mei rupţi în genunchi. Cu o astfel de ţinută, să zicem că aş merge în prima zi din saptămână la serviciu.

ans3
Cu toate că nu sunt preferatele mele, marţi aş încerca să asortez cu minunaţii mei blugi rupţi în genunchi cu o pereche de pantofi cu tocuri înalte şi subţiri. În ciuda faptului că unii dintre colegii mei spun despre blugii mei boyfiend că arată ca nişte blugi de bărbaţi, pe mine nu mă împiedică să îi port împreună cu o pereche de pantofi cu toc, sincer e trăsnet combinaţia. În a treia zi din săptămână, aş încerca să asortez cu minunata mea pereche de blugi cu genunchii „torturaţi” cu o cămaşă clasică, albă, alături de care poate aş mai adăuga o curea subţire, dar asta depinde de starea mea de spirit şi de cât de elegantă vreau să fiu în acea zi. Ziua de joi ar putea fi salvată de o banală combinaţie, dintre perechea mea de blugi şi o serie de accesorii foarte, foarte colorate, care după părerea mea le-ar crea blugilor mei o cu totul altă imagine decât cea clasică.

 

Vineri, că tot se apropie weekend–ul cu paşi repezi, vineri la servici mă voi încălţa cu balerini, care merg perfect alături de perechea mea de blugi tăiaţi. Ideea de la care voi pleca mereu în ceea ce priveşte ultima zi de serviciu din săptămână, va fi aceea că trebuie să mă pregătesc pentru weeekend (club, ieşiri în oraş, etc.), ceea ce înseamnă că trebuie să am picioarele odihnite, motiv pentru care la mine în dressing am o adevărată colecție de încălțăminte de damă. Interesant ar fi să încep weekend-ul de vineri seară, adică cu o mică petrecere, unde bineînţeles o să merg tot cu blugii mei cu genunchii „torturaţi”, cu o pereche de pantofi cu tocuri înalte şi cu o bluză elegantă ar fi perfectă pentru o ieşire în oraş.

 

Cu aceeași pereche de blugi de care sunt îndrăgostită, pot cosntrui un look sport, în care să mă simt confortabil, dar în același timp feminină. Secretul stă în asortarea pantofilor sport cu tricoul sau maleta cu care urmează a mă îmbrăc sâmbătă înainte de a plec șa munte alături de cei mai buni prieteni.În ceea ce privește ziua de duminică, probabil că aș opta pentru aceiași pereche de blugi ca și în restul săptămânii, perechea de baleri folosită vineri o o bluză care casual, încercând astfel de a fi cumva între o ținută elegantă și una sport.

ans7.jpg
Greu de crezut, însă după cum se poate observa, blugii pot fi asortați astfel încât să obținem o ținută remarcabilă, detaliul ce trebuie urmărit fiind acela de a alege accesoriile ce ajută la completarea look-ului.

Acest articol este scris pentru SuperBlog 2018. 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s