E momentul deciziilor …domenii.ro

În urmă cu 4 ani, la îndemnul unei bune prietene, Irina, care ma şi ajutat să îmi fac blog, m-am apucat de scriu şi uite aşa am ajuns astăzi să particip la ediţia aniversară de 10 ani de SuperBlog. Îmi aduc aminte cu mare plăcere că al treilea articol pe care l-am scris fost pentru un concurs şi prin intermediul căruia am câştigat şi un premiu, o pereche de cizmuliţe de care am fost foarte mândră.

doo4
Premiul câştigat probabil că a fost ca şi un stimulent de a scriu în continuare sau mai bine spus, mi-a acordat oarecum încrederea de care aveam nevoie în acele momente. Îmi aduc aminte că o bună perioadă de timp, prietena mea mea Irina, a fost mentorul meu, tot timpul cerându-i sfatul cu privire la ceea ce urma să scriu sau să postez pe blog. Unul dintre sfaturile pe care l-am primit de la Irina, dar pe care nu l-am pus în aplicare și îmi pare rău a fost acela de a-mi cumpăra un domeniu pentru blog, afirmaţie susţinută de aceasta cu avantajele pe care le-aş avea în urma acestei „achiziţii” (audienţă crescută, control total asupra blogului, o bună indexare în motoarele de căutare,etc.).

doo3
Anii au trecut, eu am continuat să scriu pentru tot felul de compeţii sau evenimente la care am participat, ajungând astfel ca „scrisul pe blog” să devină o rutină, dar şi o pasiune pe care nu o mai pot controla. Ori de câte ori mă aflu în faţa laptop-ului sau tabletei şi îmi trece câte o idee prin gând despre care aş putea scrie ceva şi pe care să o pot dezvolta, nu stau deloc pe gânduri, mă apuc de scris.

doo
Un singur lucru îmi pare rău că nu am făcut în toată această perioadă și anume nu mi-am cumpărat un domeniu pentru blog, cu toate că am găsit tot felul de oferte interesante. Însă acum sunt decisă, cât de curând posibil o să cer o ofertă celor de la domenii .ro, cu care colaborez de ceva vreme. În toată această perioadă în care am tot scris despre ei am avut ocazia de a afla toate detaliile despre serviciile lor, motiv pentru care m-am decis să lucrez si eu cu ei.

doo2
Îmi pare rău că abia acum, după 4 ani, am reușit să mă decid să pun în aplicare sfatul primit de la Irina, ei dar cum se spune, mai bine mai târziu decât niciodată.

Acest articol este scris pentru Superblog 2018.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s