BCR te învață să faci economii

În urmă cu câteva zile am aflat despre Școală de Bani de la BCR și sincer prima idee ce mi-a trecut prin minte a fost aceea că cei de la Banca Cmercială Română au demarat o program de educație financiară, prin intermediul căruia avem posibilitatea de a învăța cum să facem bani. Cumva în mintea mea își făcuse prezența un mare semn de întrebare, mai exact în ce constă acest acest program de educație financiară, motiv pentru care am internet și am început să caut detalii. În mintea mea acest program a fost corelat cu sintagma cum să faci bani.

 

Cuvintele magice pe care le-am tastat au fost educație financiară BCR și pe ecranul monitorului au apărut o multitudine de informații, că nu știam pe ce site să intru prima dată în ideea de a primi informații corecte. După mai multe accesări, am rămas pe site-ul celor de la BCR, de unde, după părerea mea puteam obține cele mai corecte informații cu privire la acest program de educație financiară.

bcr2

bcr1
Dintre toate informațiile citite, informația care mi-a atras atenția și cumva ma provocat să aflu toate amănuntele legate de acest program, a fost acela că toate cursurile din cadrul programului sunt susținute de angajații BCR. Din punctul meu de vedere acesta a fost unul dintre punctele foarte ale acestui program, așa numiții profesori nu se pot raporta decât la fapte reale întâlnite de zi cu zi în rândul clienților.

SDB2
Irosirea banilor este o problemă cu care mă confrunt și eu din ce în ce mai mult, motiv pentru care am ales să particip și eu la cursurile inițiate de Banca Cmercială Română. În ciuda faptului eram mai mult decât convinsă că în ceea ce mă privește , pot vorbi de independență financiară, după ce m-am informat de pe site-ul celor de la BCR, mi-am schimbat total părerea. Deși câștig destul de bine și încă nu am propria mea familie, locuiesc încă cu părinții, cu alte cuvinte nu cheltui deloc bani pe facturi și tot felul de achiziții în casă, uneori rămân fără bani.

40266632_1948072671882344_1491939413767225344_n
Pe de altă parte au existat luni în care am avut ocazia de a câștiga mai mulți bani decât salariul și ca și în celelalte luni, deși au fost mai mulți bani, tot fără ei am rămas. Uneori când nu găseam o explicație a ceea ce am făcut cu banii, făceam tot felul de calcule, socoteli și bineînțeles într-un final ajungeam la concluzia că i-am cheltuit pe toți. Sincer aș vrea ca în fiecare lună să pot face ceva economii, în ideea că cine știe ce nevoi o să am în viitor.

40172463_1948020758554202_8567221795621437440_n
Ba mai mult de atât, pe site-urile pe care mi-am tot „clatit” ochii, am găsit un feedback a acestui program asupra tinerilor. Tinerii care au participat la astfel de cursuri șicare au educație financiară se diferențiază de ceilalți prin faptl că:
au un trai de viață ridicat
au venituri mari
au economii mai mari
își plătesc datoriile la timp
au mai puține linii de credit.

SDB1
Din punctul meu de vedere, destul de multe motive care să te provoace să te înscrii la astfel de cursuri. Eu am facut-o, Tu ce mai aștepți ?

Acest articol este scris pentru SuperBlog 2018.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s