Construiești mai simplu cu Vindem-ieftin.ro

De-a lungul timpului am învățat că de cele mai multe ori în viață trebuie „să te lovești singur cu capul de tocul ușii” pentru a ști cum să procedezi într-o situație asemănătoare. Acest lucru în spun datotită unei pățanii a tatălui meu cu achiziționarea materialelor de costrucție pentru case, astfel ajungând la concluzia că înainte informează-te și apoi acționează.

vindem ieftin5
După pățania la care am fost martoră, am ajuns la concluzia că uneori trebuie să ții cont și de părerea prietenilor și a persoanelor din jur, și așa voi face la vară când tata va finaliza casa construită la roșu în această vară. Înainde cu câteva săptămâni de a se hotărâ tata să se apuce de finalizat construcția începută în acest an, la sfatul unor prieteni, foarte mulțumiti de altfel, voi accesa site-ul Vindem-ieftin.ro, de unde voi comanda toate cele necesare terminării casei.

vindem ieftin1
Pe lângă faptul că pot beneficia de o reducere dacă comand de pe acest site și dacă realizez o recenzie video la livrarea produselor, tata numai va mai fi nevoit să alerge pe la toate depozitele pentru a cere oferte de materiale. De pe site-ul Vindem-ieftin.ro tata va putea comanda tot ce are nevoie pentru definitivarea construcției, asta datorită varietății de materiale disponibile pe site (policarbonat, tencuială decorativă Weber, OSB exterior, placi OSB, rigips, gresie, faianță, piatră decorativa, vată bazaltică fațadă,etc). Acum să vă povestesc cum de am ajuns la această concluzie și să îmi spuneți dacă am dreptate sau nu.

vindem ieftin

Întâmplător, cu câteva săptămâni în urmă, părinții mei s-au apucat de construit căsuța în care urmează să ne mutăm vara viitoare. Așa numita „aventură” în ceea ce priveste construirea casei a început cu documentația necesară, proiectul și în final identificarea unor constructori care să corespundă „standardelor” tatălui. Ideea de la care a plecat tata în identificarea constructorilor a fost aceea că modelul casei noastre nu este unul obișnuit șii necesită după părerea lui un pic mai multă atenție.
Cu toate că tata a plecat la „drum” în identificarea constructorilor cumva îngrijorat, în doar câteva zile, spre uimirea lui și a noastră a identificat echipa ce s-a apucat de casă imediat ce tata a început să adune materialele necesare (cărămidă, ,panouri sandwich, țeavă rectangulară, etc) . Conform proiectului, tata știa exact ce trebuie cumpărat, doar că înainte de toate a cerut și părerea constructurilor referitor la materialele ce urmează a le folosi în construirea casei.

Tata a fost după părerea mea un „adevărt vânător” de oferte în ceea ce privește materilele de construcție, el mergând la toate depozitele ce comerciau materialele de acest gen pentru a cere oferte, astfel la final având pozibilitatea de a compara și a alege oferta cea mai convenabilă, atât din punct de vedere a prețului, dar și a calității.
Daca identificarea materialelor de construcție a fost după părerea mea o „misiune” ușor de îndeplinit, adevărata aventură a început atunci când s-a pus problema transportării materialelor, care pănă la urmă ia dat tatei „multe dureri de cap”. Transportul materialelor de realiza de către depozite, însă era posibilă prin intermediul unei programării, aceștia motivând faptul că au foarte multe comenzi pe care trebuie să le onoreze, iar noi trebuie să așteptăm să ne vină rândul.

vindem ieftin4
Norocul tatălui meu a fost acela că îl cunoșstea pe managerul magazinului, care la rugămintea tatălui meu, în doar două zile de la achitarea materialelor acestea au ajuns la destinație, dar descărcarea materialelor nu a fost lipsită de evenimente neplăcute. Primul dată persoanele care au venit cu materialele și-au dat aseama că nu au cum să descarce paleții de cărămidă din mașină. Tata fără a sta pe gânduri și din dorința de a rezolva problema cât mai repede a cerut ajutorul unor prieteni și problema descărcării mărfii s-a rezolvat.

vindem ieftin2
O altă problemă identificată cu marfa pe care aceștia ni-au adus-o a fost aceea că la desfacerea paletelor de cărămidă, în interiorul acestora constructorii au identificat foarte multe cărămizi deteriorate, fapt ce la provocat pe tata să sune la depozit pentru a cere lămuriri. Problema probabil că a fost rezolvată foarte repede tot datorită prietenului său manager, cărămida deteriorată fiind înlocuită.
Și uite așa am ajuns la concluzia că până nu „ne lovim singuri cu capul de tocul ușii” ajungem în tot felul de situații și nu știm ce și cum să facem.

Acest articol este scris pentru SuperBlog 2018.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s