Ţinuta te salvează în orice situaţie

Cu toate că în ultimii ani am fost foarte slăbuţă, astfel fiind de cele mai multe ori nevoită să îmi cumpăr haine care nu erau tocmai pe gustul meu, mulţumindu-ma doar de faptul că îmi veneau, am reuşit să ţin cât de cât pasul cu moda, ba chiar mă foloseam de tot felul de accesorii pentru a scunde faptul că sunt slabă. Colierele, brăţările, eşarfele, ochelarii de soare, genţi şi papuci coloraţi care să atragă atenţia şi nu în ultimul rând .. bluze şi pantaloni lărguţi care să nu scoată în evidenţă faptul că sunt slabă au reuşit să mă scoată din împas.

 

 

Mereu încercam să găsesc tot felul de „artificii” şi „soluţii” la problema mea, astfel reuşind să adun în garderoba mea tot felul de accesorii utile oricărei femei. Ideea care mi-a trecut prin minte la un moment dat şi care se pare ma ajutat foarte mult a fost aceea de a-mi crea câteva ţinute „starndard” pe care să le am la îndemână în caz de urgenţă. Niciodată nu ştii la ce eveniment o să am ocazia să particip, iar cum eu nu prea aveam posibilitatea de a face prea multe „combinaţii” cu hainele din dressing, am găsit imediat soluţia.

answear-pic-5

Mi-am achiziţionat o rochie elegantă, o pereche de pantofi care se asortau perfect cu aceasta şi nu în ultimul rând o gentuţă, astfel creând o ţinută perfectă pentru o ieşire la cină sau la o petrecere mai restrânsă. Cum iarna se apropria cu paşi repezi m-am gândit că oriunde aş merge voi fi nevoită din pricina vremii reci să mai adaug un accesoriu, două ţinutei, astfel cumpărându-mi şi un palton şi o pereche de cizme cu toc, după părerea un „must have” în garderoba oricărei femei.

answear_31353

 Imi aduc aminte că au existat momente în care am asortat minunatul meu palton, pe care îl cumpărasem special pentru acea rochie elegantă care mă salva cand trebuia să particip la tot felul de evenimente şi cu o pereche de ghete, elegante, ţinută care chiar a fost admirată de prietenele mele. De altfel, nici pantofii şi gentuţa nu au fost purtate doar cu rochia, acestea „combinându-se” perfect şi cu alte ţinute.

Cum spuneam la început, ideea aceasta mi-a trecut prin minte datorită unei păţanii, din care am reuşit să ies datorită unei perechi de New Balance comandaţi de pe internet. Aceştia au ajuns acasă la momentul potrivit şi spun asta datorită faptului că de pe o zi pe alta am hotărât să plec la munte, dar fără a mă gândi dacă am cu ce să mă încalţ sau nu. Norocul meu a fost acela că doar cu câteva ore înainte de a pleca în aşa numita „mini –excursia” hotărâtă de pe o zi pe alta.

answear-pic-11

Acea pereche de New Balance mi-o comandasem pentru că nu de mult timp îmi cumpărasem un trening de care m-am îndrăgostit încă din clipa pe care l-am văzut şi care se asorta perfect cu şapcă pe care o primisem cadou de la o bună prietenă. Se pare că şi de această dată am fost foarte inspirată. Cu alte cuvinte, orice femeie trebuie să aibă în garderobă tot felul de accesorii care să o ajute să „mascheze” anumite imperfecţiuni sau care să o salveze din anumite situaţii precum plecarea mea la munte. Tu ce accesorii ai în garderobă şi care dintre ele te ajută în situaţii de criză?

Acest articol este scris pentru SuperBlog 2018.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s