Madd Electronics Group te trimite la UNTOLD

În urmă cu 14 ani, m-am angajat la o companie despre care nu știam foarte multe lucruri, unul dintre motive fiind acela că aceasta cu doar câteva luni în urmă ”pătrunsese” pe piața din România.

Untitled2
Cu toate că am fost reticientă, uite că au trecut paisprezece ani de când lucrez pentru cei de la Madd Electronics, o firmă ce distribuie produse Dell pe piața IT din România din 2002. De-a lungul timpului, Madd Electronics a venit cu tot felul de oferte pentru clienții săi, precum cea lansată luna această, Oferta Madd UNTOLD 2018 (OMU), despre care poți beneficia accesând pagina PCMadd.com.

Untitled4
Oferta OMU se desfășoară în perioada 11.06.2018 -31.07.2018 ora 14. Sincer, dacă nu aș fi fost angajată în cadrul acestei companii, nu aș fi stat deloc pe gânduri și aș fi participat la campanie, însă regulamentul nu îmi permite. În campanie se pot înscrie doar persoane fizice șii juridice ce au cetățenie română și au împlinită vârsta de 18 ani.
Condițiile campaniei sunt foarte simple, toate acele persoane ce îndeplinesc cerința menționată mai sus și care în perioada 11.06.2018 – 31.07.2018 achiziționează produse în valoare de minim 10.000 de lei fără TVA, respectiv 15.000 lei fără TVA, din magazinele Madd Electronics Group primesc în funcție de suma cheltuită, 1 , respectiv 2 ”4 DAYS PASS” la festivalul UNTOLD 2018.

Untitled3
Hmmm … sincer acum sunt un pic dezamăgită că nu pot beneficia de oferta Oferta Madd UNTODL 2018 (OMU), însă mă mulțumesc cu faptul că fac parte din această firmă, care nu face decât să țină pasul cu tehnologia și să ofere tuturor clinților săi cele mai multe oferte.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s