Stilul vestimentar te reprezintă

Încă de când mă știu am fost o persoană foarte simplă în ceea ce privește stilul vestimentar, unul dintre motive fiind acela că nu îmi place să ies în evidență, cel puțin nu prin felul de a mă îmbrăca. Stilul casual este cel care mă reprezintă, asta datorită faptului că întotdeauna a plat de la premisa că cel mai mai important detaliu pe care trebuie să îl ai în vedere când te îmbracă, e să te simți bine în ele.

geanta
Indiferent că mă îmbrac într-o pereche de blugi cu un tricou sau cu o camasă eu reușesc să mă regăsesc în această ținută. În ceea ce privește încălțarea, oscilez între adidași, balerini și pantofi cu toc, asta în funcție de locurile în care trebuie să merg. Unul dintre detaliile pe care nu le ”scap din vedere” niciodată este geanta, de care nu mă despart niciodată.

Untitled
Geanta din punctul meu de vedere este un accesoriu ce nu trebuie să lipsească nici unei femei, asta datorită faptului că oferă ținutelor personalitate. În garderoba unei femei, obligatoriu ar trebui să existe mai multe genți, care să asorteze cu ținutele pe care acestea le dețin. Premisa de la care plec când fac această afirmație este aceea că o ținută nu este niciodată completă dacă nu e accesorizată ca la carte, în această situație făcând referire strict la geantă.

geantas

Geanta după părerea mea reprezintă într-o oarecare măsură persoana ce o deține, fiind practic o oglindă a personalității și stitului acesteia și spun asta datorită faptului că ori de câte ori merg să îmi cumpăr genți am tendința de a le cumpăra doar pe cele în care mă regăsesc sau cel puțin asta simt eu.
O geantă după părerea mea pe lângă faptul că trebuie să fie ”aspectoasă” și în ton cu ținutele persoanei ce o poartă, trebuie să fie aibă și o anumită utilitate, asta datorită faptului că femeile le transformă de obicei într-un mic depozit pentru produsele de make-up, chei, portofel și tot felul de lucruri necesare acestora. Mare parte dintre gențile mele se ”pliază” cu ținutele mele casual, dar asta nu înseamnă că nu dețin și genți mai elegante sau sport, fiind astfel mereu pregătită să le asortez ținutelor mele de orige gen.

geantad
În ceea ce privește pe mine și stilu meu vestimentar … geanta este mereu un accesoriu ce nu îmi lipsește unul dintre motive fiind acela că tot timpul am tendința de a purta după mine tot felul de ”chestiuțe” de care se pare nu mă pot despărți (portofel, chei, pixuri, carnețel, telefon, etc.). Geanta deține un rol important în viața mea, unul dintre motive fiind acela că nu mă vad purtând toate aceste ”obiecte” enumerate anterior în mână sau într-o sacosă.
Un detaliu de care ar trebui să țină cont orice femeie și pe care eu îl am în vedere mereu este acela de a asorta geanta cu ținuta pe care o port, de stilul meu și nu în ultimul rând să ție în tendințe cu moda.

geantau
Cu alte cuvinte geanta este un accesoriu indispensabil oricărei femei, indiferent de sitlu acesteia vestimentar.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s