Mereu tânără cu Gerovital H3 Hyaluron C

Unul dintre secretele pe care femeile nu le dăzvăluie/ dezvăluiesc sunt tratamentele de înfrumusețare pe care aceste le folosesc, însă nu am înțeles niciodată de ce sunt atât de miseterioase în ceea ce privește acest subiect. În ceea ce mă privește pe mine, mă pot considera o norocoasă, asta datorită faptului că mama mi-a ”dezvăluit” întotdeauna secretele, în această categorie intrând și tratamentele de înfrumusețare pe care ea le folosește.

62546058
Fiolele cu Acid Hialuronic și Vitamina C – Gerovital H3 Hyaluron C reprezintă unul dintre tratamentele cu care mama și-a păstrat mereu frumusețea și tinereațea, motiv pentru care mi me-a recomandat și mie în momentul în care a simțit că aș avea nevoie de ele. În momentul în care mi le-a recomandat mama mi-a făcut și o scurtă descriere a acestora, insistând pe faptul că acestea au efecte antirid, de umplere a ridurilor, efecte hidratante și de protecție a pielii, cu alte cuvinte exact ce aveam eu nevoie.

farmec
Premisa de la care a plecat mama mereu în ceea ce privește tenul său a fost aceea că o piele mereu hidratată și protejată de frig, soare, căldură va fi veșnic tânără, indiferent de vârsta persoanei despre care vorbim. Așa numitele ”ingrediente” pe care ea le-a descoperit, Gerovital H3 Hyaluron C, ce sunt disponibile în toate supermarketurile, hipermarketurile și magazinele de profil din țară, precum şi din magazinele de brand Gerovital și online, pe www. farmec.ro, cu alte cuvinte sunt la îndemâna oricărei femei care dorește să le folosească.

Fiole-cu-Acid-Hialuronic-și-VIT-C-GH3-HyaluronC
Mama mereu a fost de părere că sănătatea, vitalitatea și frumusețea pielii trebuie menținută prin intermediul unor secrete pe care fiecare femeie trebuie să le identifice singură, asta datorită faptului că fiecare își știe organismul și reacțiile pe care le are în contact cu tot felul de tratamente.
Îmi aduc aminte că într-o zi mă uitam cu mama la televizor și ne uitam la o emisiune ce avea ca subiect principal operațiile estetice și efectele pozitive și negative pe care le au acestea asupra ”tinerelor din ziua de azi”. Mama era foarte ”aprinsă” de situație, asta datorită faptului că ea, deși are o anumită vârstă a reușit să se ”păstreze” tânără și frumoasă fără nici o intervenție chirurgicală. Așa numitul secret al ei, au fost produsele din gama Farmec, pe care ea le-a descoperit și folosit încă de la o vârstă fragedă.

Fiole-cu-Acid-Hialuronic-și-VIT-C-GH3-HyaluronC
Cu toate că în perioada în care mama era tânără, la modă, după cum spune ea tot felul de ”tratamente” pe care le pregăte bunica în casă din tot felul de ingrediente, aceasta le-a folosit concomitent cu produsele din gama Farmec, care spune ea, au avut și rezultate, vizibile.
De-a lungul timpului, mama a testat întreaga gamă de produse Farmec, care a progresat accelerat, permitându-i mamei să aleagă și o cale naturală, sănătoasă și mai sigură, ce i-a întreținut aspectul mereu tânăr și flexibil al pielii. Acum de când a descoperit Gerovital H3 Hyaluron C, un ser bogat în acid hialuronic pudră și lipozomal și vitamina C, mama a ajuns dependentă de el, dar în același timp îl recomandă tuturor persoanelor din jurul său, în special celora care crede că îi vor fi de ajutor.

farmecd
Produsele din gama Farmec, pe care aceasta le folosește încă de când era tânără au reușit, conform spuselor mamei, să o ajute la estompare semnificativă a ridurilor, hidratarea şi regenerarea pielii.

 

Acest articol este scris pentru SuperBlog Spring 2018.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s