Încă te mai poți înscrie în Semimaratonul Iașului

În ciuda faptului că toată lumea ”boicotează” rețelele de socializare, eu tind să le țin partea, unul dintre motive fiind acela că prin intermediul acestora am ocazia de a afla despre tot felul de evenimente/ campanii/ proiecte ce se desfășoară în Iași și nu numai. Mai mult de atât, cele care cred că merită promovate … le distribui și eu în rândul prietenilor mei, ba mai mult despre ultimul eveniment despre care am citit am ales să scriu și un articol la inițiativa brokerului de credit – AVBS Credit.

AVBS-CREDIT
Uite așa am aflat că anul acesta Iașul va fi gazda pentru a 4-a oară a evenimentului Semimaratonul Iașului, o competiție sportivă organizată de Rotary Club Iaşi Copou și Salvați Copiii Iași, în parteneriat cu Asociaţia People for Sport, Asociaţia Elite Running și cu spijinul Primăriei Municipiului Iaşi şi a Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi,a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Iaşi, ISU Iaşi şi SMURD Iaşi.

semifh
Semimaraton Iasi este un eveniment sportiv ce are ca principal scop promovarea mișcarii (alergarea în aer liber) și a unui stil de viață sănătos. Evenimentul se dedică unui segment larg al populatiei, implicând astfel și comunitațiile locale într-o acțiune de promovare a sportului, mișcării, sănătății si beneficiile acestora.

semid
Semimaraton 2018 al cărui start va avea loc în 22 aprilie 2018, în față Palatului Culturii ”se adresează şi este oferit tuturor ieşenilor, indiferent dacă doresc să alerge, să susţină, să doneze sau doar să se bucure de o nouă oportunitate de a promova valorile de care suntem atât de mândri: istoria, tradiţia şi cultura Iaşului, spiritul liber şi tolerant al locuitorilor lui şi talentul lor înnăscut de povestitor.” Toți participanții la Semimaraton au ocazia de a se înscrie în competiție în cadrul celor 4 curse, în funcție de nivelul pregătirii sportive :
• Semimaraton individual (21 km),
• Semimaraton ștafetă (2 x 10,5 km),
• Cros – Cursa individuală (10,5 km),
• Cursa populară (2,5 km), Cursa pentru copii.

semi
Ideea care a stat la baza organizării acestui semimaraton s-a născut din asocierea alergătorilor concurenți cu cea a efortului unui copil fără resurse financiare și materiale pentru a putea merge la școală, astfel că fiecare kilometru parcurs înseamnă o nouă zi de școală pentru un copil. Cauzele pentru care în 2018 se vor transforma kilometri în educație sunt :
Centrul de Educație Incluzivă „Căsuța cu Cireșe” – Salvați Copiii Iași
Burse pentru elevii din mediul rural cu un coeficient de inteligență superior –    Fundația Proruralis

Semimaraton Iași a devenit o tradiție pentru orașul nostru, iar dacă vrei și tu să sprijini copii aflați în situație de abandon școlar participă la eveniment.

„Articol scris pentru Spring SuperBlog 2018, la proba sponsorizată de brokerul de credite – AVBS Credit: www.avbs.ro, compania de intermedieri credite bancare numărul 1 în România, după cifra de afaceri, în topul companiilor cu capital 100% românesc, în domeniul brokerajului bancar. Visează… Obține cu AVBS!”

 

Reclame

Un gând despre &8222;Încă te mai poți înscrie în Semimaratonul Iașului&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s