În vacanță cu Christian Tour

În ultimii ani persoanele publice, vedetele sunt asaltate de către presă, paparrazi … motivul principal constituind-l știrile picante ce fac senzație în rândul oamenilor de zi cu zi. Să fii o persoană publică este dificil, mai ales că există și anumite momente în viața fiecăruia dintre noi, când avem nevoie și de puțină intimitate.

bodrum1
Toate acestea fiind spuse, cam asta mi se întâmplă și mie în ultima perioadă și asta datorită faptului că datorită calităților mele actoricești am reușit să devin ”o mică vedetă internațională” vânată în continuu de fani, presă și paparazzi. Oriunde aș merge, nu pot face nici o mișcare fără a fi observată din cei din jur, motiv pentru care, pentru vara viitoare, mi-am planificat o vacanță ”sub acoperire” cum îmi place mie să îi spun.

ttt
Prin intermediul celor de la Christian Tour, am reușit să îmi programez o vacanță în Turcia, la care visam de ceva vreme, dar pe care am tot evitat-o, prinipalul motiv fiind lipsa intimității. Întâmplător, la o cună la care am participat în urmă cu câteva săptămâni, m-am întâlnit cu un reprezentant a celor de la Christian Tour, care auzim printre discuții și dilema mea în ceea ce privește mersul în vacanță, mi-a sugerat o soluție pe care am ”îmbrățișat-o” în secunda imediat următoare.

tturcia
Ideea pe care reprezentantul de la Christian Tour mi-a sugerat-o a fost aceea ce a-mi schimba un pic înfățișarea, apelând la câteva trucuri, cum ar fi spre exemplu, peruca. În primele momente recunosc că ideea nu mi-a picat prea bine, dar analizând situația am ajuns la concluzia că sugestiile oferite de reprezentantul de vacanțe Christian Tour, erau de fapt soluțiile unei vacanțe perfecte. Până a doua zi, am stat și mi-am planificat în detaliu vacanța mult așteptată din Turcia, în care nu aș fi mers fără ajutorul celor de la Cristian Tour.

turcc

Primul lucru pe care l-am făcut a doua zi a fost acela de ai contacta și de a cere informații cu privire la pachetele lor de vacanțe în Turcia, cu specificația că eu as fi interesată de un pachet în Bodrum. Feedback de la aceștia am primit într-un timp foarte scurt, ba chiar oferta primită includea tot ce aveam eu nevoie, cazare 7 nopți, transport cu avionul București – Bodrum și nu în ultimul rând masa în regim all inclusiv. Oferta celor de la Cristian Tour era de nerefuzat, cu alte cuvinte tot ce îmi rămăsese de făcut era să caut soluții cu privire la ”camuflarea” mea și a familie pentru a nu fi iarăși în atenția paparazzilor și a oamenilor din jurul nostru.

turcia

De când mă știu, ori de câte ori am avut ocazia de merg într-un alt oraș sau țară cu așa numitul meu job, pentru mai multe zile, familia mi-a fost mereu alături și în același timp ”invadată” de ochii tuturor persoanelor din jur. Cu această ocazie, vacanța noastră în Bodrum va fi una specială, departe de ochii lumii. Soluția de a avea o vacanță perfectă, apelând la așa numită perucă, a fost o idee genială pe care toți membrii familiei au apeciat-o și au fost de acord să o punem în aplicare. Achiziționarea pentru fiecare în parte a câte o perucă afro și câte o pereche de ochelari cu lentile cît mai închise la culoare reprezintă soluția perfectă pentru a nu fi recunoscuți de nimeni.

turr
Norocul nostru este și faptul că ne putem baza pe confidențialitatea celor de la Christian Tour care nu vor face cunoscut faptul că voi pleca în viitorul apropriat într-o vacanță pusă la dispoziție de ei.

Acest articol este scris pentru SuperBlog Spring 2018.

Reclame

Un gând despre &8222;În vacanță cu Christian Tour&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s