Start JOC PREPELIX PANO

Încă de mic copil pot spune că am fost pasionată de vânătoare, principalul motiv fiind acela că tata și bunicu erau vânători și frecvent aveam ocazia de a asculta tot felul de povești ”vânătorești”. Sincer mi-ar fi plăcut foarte mult măcar o dată să mă fi participal la o vânătoare, să vad life cum se desfășoară o astfel de activitate. În ciuda faptului că anii au trecut și eu numai sunt de mult un copil, pasiunea mea pentru vănătoare a rămas la fel de vie precum în perioada copilăriei.

th445KOBTI
Comic este faptul că această pasiune a avut cumva ecou în lumea virtuală a jocurilor, în urmă cu mai mulți ani descoperind un joc, care se pare a reușit să mă ”prindă în mrejele sale”. Sincer nu știu dacă jocul Prepelix apăruse atunci când l-am decoperit eu sau cu mai mult timp înainte, însă eu când l-am descoperit nu am mai putut renunța la el. Îmi aduc aminte că primele jocuri mi s-au părut mai mult decît dificile, ajungând astfel să renunț a mai juca. Plăcerea de a participa la o ”vânătoare” fie ea și virtuală, ma provocat să mă întorc la joc, ajungând astfel dependentă de el.

hh.jpg
Deși sunt mai bine de 15 ani de când sunt prinsă în merejele acestui joc, astăzi jocul având fiind cu mult mai avansat în comparație cu acum câțiva ani, în joc cu aceiași pasiune și concentrare. JOC PREPELIX PANO ori de câte ori am ocazia, ba mai mult am ajuns să îi provoc și pe cei din jurul meu să o facă. În ciuda faptului că acesta intră în categoria de JOC COPII, cum îmi spun unii dintre prietenii mei, eu nu am de gând să renunț la el.

prepelix
Îmi aduc aminte că la un moment dat mi-am cumpărat un telefon pe care nu prea știam să îl ”butonez” astfel fiind nevoită să rog un prieten să mă ajute să îmi instalez aplicația jocului meu preferat Prepelix. În moentul în care am fost nevoită să îi explic de unde anume îmi poate instala acest JOC MOBIL, acesta s-a amuzat foarte tare, spunându-mi în secunda doi că se bucură de faptul că deși am o vârstă, încă mai am un suflet de copil jucăuș.
Probabil că acesta avea dreptate, însă nu cred că am să pot renunța la acest joc, mai ales că fiecare variantă aduce ceva nou …. cum a fost și această ultimă variantă PREPELIX PANO. Pe lângă faptul că acest joc mă ajută să îmi ”satisfac” acea dorință de a participa la vânătoare, fie ea și virtuală, jucând PREPELIX PANO am ocazia de mă relaxa și amuza în același timp.

prepelix1
După părerea mea acest timp de joc se adresează tuturor categoriilor de vârstă și spun asta datorită faptului că jocul este atât de antrenat, că uneori ca și adult, nu reușesc să îl finalizez cu brio. Tentația e din ce în ce mai mare atunci când nu reușesc să obțin un punctaj care să mă mulțumescă … jucându-mă iar și iar, până reușesc să îmi îndeplinesc dorința.
Telefonul, tableta și laptopul sunt invadate de acest joc … asta pentru că niciodată nu știu de care dintre aceste ”aparate” ajung să atentez. Cu toate acestea, telefonul îl folosesc cel mai des când vine vorba de acest JOC PREPELIX PANO.

Acest articol este scris pentru SuperBlog Spring 2018.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s