Slăbește cu Blogatu

În ultimii ani una dintre problemele cu care se confruntă multe persoane sunt kilogramele în plus, însă un motiv îngrijorător este acela că foarte puține conștientizează acest lucru. Una dintre personele care ”s-a trezit la timp” și a început să facă ”ceva” în acest sens este Marius Călugaru sau Blogatu – numele cu care acest este ascociat când vobim despre minunata lume a review-urilor  sau gadget-urilor.

1530445_647899021930008_463750242_n.jpg

 

Marius a conștientizat faptul că sănătatea lui este ”agățată într-un cui” daotorită faptului că s-a îngrașat, motiv pentru care acesta a luat o decizie, drastrică aș spune eu, dar care a dat rezultate într-un timp destul de scurt. Conform articolului acesta intitulat ”Cum am slăbit 31 kg in 12 luni fără dieta – 7 pasi pentru o slabire sanatoasă” , Marius  a reușit să își schimbe viața, dar și aspectul în același timp, asta fără foarte multe eforturi.

blogh.jpg

Referitor la articolul acestuia, important după părerea mea sunt cei 7 pași de care Marius Călugaru”s-a ținut” să îi respecte, astfel reușind să scape de acele kilograme în plus care începuse să îi facă să nu se mai simtă bine în pielea lui. Cei 7 pași despre care Blogatu vorbește în articolul său și despre care spune că l-au ajutat sî își schimbe viața sunt:

 

Pasul 1Luarea deciziei de a slăbi

Pasul 2: Renunțarea completă la pâine

Pasul 3: Mănânc mai încet

Pasul 4: Iau masa la ore fixe

Pasul 5: Beau minim 3-4 litri de apă zilnic

Pasul 6: Mănânc puține dulciuri 

Pasul 7: Fac mai multa mișcare

 

 

Articolul lui Marius mi-a atras atenția, motiv pentru care am și decis să scriu despre el. Astăzi deși foarte multți dintre noi ne confruntăm cu foarte multe probleme, indiferent de genul acestora, refuzăm să le conștientizăm sau să facem ceva pentru a scăpa de ele. Marius după părerea mea este o persoana curajoasă care pe lângă faptul că a reușit să facă un pas în acest sens, a avut tăria de a povesti și altor persoane detalii destul de ”picante” din viața lui persoanală. Eu una nu stiu dacă aș avea curajul să i-au o astfel de inițiativă.

bbbb

Revenind la articolul lui Marius, tot ce îi pot spune e că îl felicit pentru curajul pe care l-a avut când a luat această decizie de a-și schimba viața. Tind să cred că Marius este un model pentru noi toți, astfel că, măcar parțial, ar trebui să îi urmăm exemplu și să prindem curaj să facem ceva pentru viața noastră pentru a o schimba în bine.

Până la urma fiecare dintre noi își are propria viață în propriile mâini …

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s