Casa de Comenzi Vindem-ieftin.ro …. un nou concept

În viaţă există anumite momente în care simţi nevoia să faci o schimbare, astfel că împreună cu familia mea, am decis că ar fi momentul potrivit să ne mutăm de la apartament la casă. Zis şi făcut… doar că teoria e mult mai uşoară decât practica. Acestea fiind zise, în urmă cu câteva luni, când într-un final ne-am decis să facem acest pas, am început să aşezăm pe hârtie tot ceea ce aveam de făcut, în ideea de a nu scăpa din ochi nici un detaliu, ce ne-ar fi putut da până la urmă planurile peste cap.

2376690

Fiecare membru al familiei a avut de îndeplinit anumite sarcini, însă, ori de câte ori a fost nevoie, ne-am ajutat reciproc la îndeplinirea lor. Un exemplu concret îl constituie ajutorul pe care i l-am acordat tatălui meu atunci când a fost nevoit să achiziţioneze materialele necesare realizării construcţiei. Ipoteza pe care s-a bazat tata în momentul în care mi-a cerut ajutorul a fost aceea că timpul este limitat şi are nevoie de un sprijin, care se pare îl puteam oferi doar eu, mama şi fratele fiind foarte ocupaţi cu serviciu.

logo3

Sincer nici eu nu stătam bine la capitolul timp, însă nici nu îl puteam refuza pe tata. Varianta ce mi-a trecut prin minte într-o zi, în timp ce stăteam în faţa laptopului a fost aceea de a căuta pe internet un magazin în care să găsesc toate materialele ce le trecuse tata pe lista de cumpărători. Norocoasă cum sunt de fel, am ajuns întâmplător pe site-ul Vindem-ieftin.ro, unde spre uimirea mea, am descoperit un nou concept în ceea ce priveşte furnizori de materiale de construcţii din mediul online.

VV.jpg

Curioasă cum sunt de fel,  am început să analizez cu atenţie site-ul, unde între timp am reuşit să identific, în doar câteva minute câteva dintre materialele pe care tata le notase  în lista de cumpărături (materiale pentru structură şi fundaţie, tencuieli decorative şi tot felul de  …… pentru izolaţii). Incursiunea mea pe site-ul Vindem-iefrin.ro nu s-a finalizat până când nu am reuşit să găsesc şi alte materiale pe care tata le trecuse în lista de cumpărături, spre exemplu tâmplărie PVC şi tot felul de materiale necesare realizării acelor amenajări interioare şi amenajări exterioare.

logo4

Ochiul meu de necunoscăror identificase toate aceste materiate comercializate de site-ul Vindem-ieftin.ro, însă nu eram convinsă dacă erau şi pe gustul tatălui meu, care de obicei e foarte mofturos. Imediat ce acesta a ajuns acasă, i-am povestit despre cele găsite, însă reacţia lui a fost mai mult una vulcanică, insistând pe ideea că internetul nu e cea mai ok variantă de a achiziţiona materiale de construcţii. În urma insistenţelor mele, tata a acceptat să se uite peste ceea ce identificasem eu, un expert în domeniul construcţiilor. După o analiză de câteva minute bune a site-ului Vindem-ieftin.ro, a ajuns la concluzia că ceea cea am găsit eu era de fapt ceea ce avea el nevoie.

logo2

Detaliile ce l-au făcut pe tata să aibă încredere în Casa de Comenzi Vindem-ieftin.ro au fost următoarele facilităţi, care spune el, nu a avut ocazia de a le întâlni la nici la un alt furnizor.cu alte cuvinte, viitorii clienţi ce colaborează Casa de Comenzi Vindem-ieftin.ro:

  • Nu aleagă după materiale de construcţii prin depozite în in detificarea celor mai bune preţuri;
  • Au posibilitatea comparării ofertelor pe care le are de alţi furnizori, asigurându-se astfel că obţine cele mai bune preţuri;
  • Beneficiază de consiliere gratuită, în cazul în care are nevoie de informaţii despre produse, iar recomandările acestora vor fi întotdeauna bine-intenționate, ţinând cont în acelaşi timp şi de bugetul beneficiarului;
  • Marfa comandată se livrează direct de la producător, fiind ambalată corespunzător, astfel aceata ajungând la destinaţie în cele mai bune condiţii;
  • Beneficiază de o livrare perfectă şi rapidă, vânzătorul asumându-şi resposabilitatea faţă de client.

logo1

Vâzând toate acestea, tata care iniţial refuza să vadă ce identificasem eu pe internet, probabil plecând de la ideea că sunt novice în această lume a materialelor de constucţii, a decis să colaboreze cu cei de la Casa de Comenzi Vindem-ieftin.ro, aceştia întrunind mare parte din condiţiile ce le avea el în minte (tata care de obicei este o persoană ce ţine cont de anumite principii, reguli pe care foarte rar le încalcă).

 

Acest articol este scris pentru Spring SuperBlog 2018.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s