Fika .. locația preferată a bloggerilor ieșeni

În urmă cu un an, cu doar câteva zile înainte de deschiderea oficiala a cafenelei Fika, alături de prietenii mei bloggeri, am fost inviți să degustăm, în premieră, produsele cu care cafeneaua a reușit să se facă cunoscută în rândul ieşenilor şi nu numai.

fika4

Primul cappucciono fără zahar am avut ocazia să îl beau la Fika, bineînțeles alături de renumitele prajituri preparate după rețete specific suedeze (melci cu scorțișoară, caramel bread, banana bread, etc.) ce au la bază ca ingredient secret, morcovul. În mintea mea au rămas atât de bine întipărite acele amintiri, că nici nu mi-am dat seama când anume a trecut un an de la inaugararea cafenelei.

La împlinirea unui an de la inaugurare, alături de bloggerii ieşeni am invadat, din nou, cafeneaua Fika, care şi de această dată a reuşit să ne suprindă cu tot felul de suprize. Seara a început cu o prezentare a lumânărilor parfumate create de Andra, a continuat cu o degustare de pâine a celor de la Bisou, timp în care Roxane ne-a povestit cu mare drag modul de preparare a acesteia, toate acestea în compania unui pahar de vin roşu de la Gramma, dar şi a unor poveşti  frumoase cu și despre vin.

Seara dedicată bloggerilor ieşeni face parte din seria #AltfeldeSeri, evenimente organizate de cafeneaua Fika şi prin intermediul cărora de-a lungul timpuui ieşenii au ocazia de a participa la lansări de carte, ateliere de creativitate, degustări de vin, bere, pâine şi tot felul de preparate cu care aceştia încercă să îşi încânte vizitatorii.

Cu alte cuvinte dacă spui Fika (o gazdă perfectă), Andra (care realizează nişte lumânări deosebite), Roxana (expertă în prepararea pâinii), vinul roşu a celor de la Gramma şi bloggerii ieşeni … poţi spune că ai avut parte de o seară perfectă.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s