Aquatique …o alegere corectă

Apa este esențială pentru viața noatră, este o frază pe care o auzim și vedem frecvent la radio, tv, presă sau pe internet. Unul dintre principalele motive pentru care se insistă asupra acestui lucru îl constituie faptul că apa este indispensabilă vieții, omul, animalele și nu în ultimul rând plantele fiind dependente de apă încă din prima clipă de viață.

Aquatique3

Un detaliu important ce mi-a atras atenția în ultima vreme în ceea ce privește apa, îl constituie faptul că înainte de a bea apă trebuie să ne asigurăm că este în regulă, motiv pentru care cei mai mulți oameni consumă apă doar din comerț, gata îmbuteliată. În supermarket, mai în toate cărucioarele ai ocazia de a vedea sticle cu apă, iar cea mai des întâlnită marcă a fost apa minerală Aquatique, care se pare îşi are izvorul în inima munţilor Carpați la o altitudine de 1.100 de metri, în zona protejată Parcul Natural Bucegi, rezervaţia naturală Abruptul Prahovean.

Aquatique1

Curioasă cum sunt de fel, am început să fac cercetări, astfel aflând că apa oligominerală naturală Aquatique a fost desemnată, în 2016, respectiv 2017, câștigătoare la categoria „Apă minerală plată pentru sugari și copii mici”. Revista Forbes România este ce care în baza unui studiu realizat de Institutul D&D Research în perioada iulie – septembrie 2017, pe un eșantion de 1000 de mamea alcătuit un top, apa oligominerală naturală Aquatique, situându-se în fruntea acestuia.

Aquatique2

Idee ce a stat la baza chestionarul a fost aceea vedea ce părere au mamele cu privire la apa pe care acestea o oferă copiilor lor. Acestea au fost întrebate ce apă le cumpără copiilor lor, să enumere o marcă de apă în care au încredere și pe care o consideră sigură și nu în ultimul rând să denumească brandul de apă cu cel mai înalt nivel de calitate. Argumentul principal pentru care au pledat mamele atunci când au susținut apa oligominerală naturală Aquatiquev în topul preferințelor, a fost faptul că aceasta îndeplineşte criteriile de compoziţie şi puritate pentru a putea fi consumată de bebeluşi şi copii, conţinutul recomandat de minerale al acesteia fiind sub 120 ml/l.

Aquatique6

Un alt argument pentru care au pledat mamele a fost acela că apa minerală naturală Aquatique corespunde criteriilor indicate pentru prepararea alimentelor destinate bebeluşului şi copiilor lor, afirmaţie confirmată şi de Societatea Română de Pediatrie. Pe lângă acestea, s-a ajuns la concluzia că apa minerală naturală Aquatique poate fi consumată de întreaga familie, aceasta fiind indicată pentru a se consuma pe perioade foarte lungi, un puternic argument susţinut de mame  în cadrul cercetării.

Aquatique4

Dacă aproximativ 1000 de mame, cu vârste cuprinse între 22 şi 35 de ani, care au copii cu vârste între 0 și 5 ani, și care locuiesc în 41 de orașe din România cu peste 50.000 locuitori au clasat Apa oligominerală naturală Aquatique „Cea mai bună apă minerală plată pentru sugari și copii mici.”  este clar că  merită să o consumăm şi noi, ba chiar să o recomandăm şi persoanelor din jurul nostru.

Aquatique

Eu am ales Apa minerală naturală Aquatique ce îşi are izvorul în inima munţilor Carpați!

 

Reclame

Un gând despre &8222;Aquatique …o alegere corectă&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s