Comandă în grup de la WU XING

Tehnologia a avansat atât de mult în ultima perioadă, că astăzi când pronuntăm sau doar ne gândim la cuvântul jocuri, gândul nostru zboră imediat către laptop, tabletă sau telefon, de care se pare am ajuns să fim dependenţi. În ciuda acestei „mode” în urmă cu câteva zile, împreună cu trei prieteni, am reuşit să „transformăm în copii”, acest lucru datorându-se cutiilor goale de WU XING şi a beţişoarelor chinezeşti ce le aveam în faţă.

12009787_1172489052765130_2048896635040604010_n
În ciuda faptului că anii au trecut, eu am reuşit să ţin legătura cu prietenii copilăriei mele, cel puţin cu o parte dintre aceştia, cu are mă întâlnesc cel puţin o dată pe lună. Ori de câte ori ne vedem, dăm o comandă în grup, cum am făcut şi ultima dată când am avut chef să de răsfăţam cu mâncare chinezească … care la final se pare ne-a inspirat să ne reamintim de perioada copilăriei, prin intermediul unui joculeţ cu ajutorul cutiilor rămase de la ceea ce comandasem.

23826110_2088263731187653_528592220922868376_o
Întâlnirile noastre însemnau mai mult decât luarea cinei sau prânzului împreună, astfel că de fiecare dată când ne întâlneam încercam să ne aducem aminte de copilărie, cum am făcut și de această dată. De această dată, cele 12 cutii WU XING goale și 4 perechi de bețișoare chinezești, au fost sursa noastră de distracție de după cină. Construirea unui roboțel cu ajutorul cutiilor goale și a bețișoarelor chinezești, așa cum făceam în copilărie cu ajutorul pachetelor de țigări colecționate de peste tot, a fost o adevărată aventură.

super3
De această dată roboțelul era mai țepos în comparație cu cel din copilărie, bețișoarele chinezești considerându-le a fi ”arme” cu ajutorul cărora acesta împrăștie fericire în jurul său. Ideea de la care am plecat a fost aceea că astăzi peste tot unde mergi nu ai ocazia de a vedea decât oameni triști, cărora le lipsește zâmbetul de pe față.

shaaree
Acum, dacă vrei și tu să mănânci mâncare chinezească, să ai parte de jocuri distractive și să câștigi premii, profită de campania SHARE&PLAY derulată de WU XING. Comanda ]n grup de m\ncare WU XING se poate face prin aplicație, online sau telefonic. Unul dintre premiile săptămânate sau marele premiu al campaniei, un smartphone Huawei P10 Lite pot fi ale tale sau a prietenilor tău, asta dacă algei să participi la una cele 4 provocări ale campaniei SHARE&PLAY (construiește 1 METRU LINIAR, unul dintre cei 2 É MO JHI, o FLOARE DE LOTUS sau pe LONG, marele dragon chinezesc).

share
Construiește provocarea aleasă, fă o fotografie „constructiei” WU XING și înscriete în concurs. Ideea ta și a prietenilor tăi, la finalul campaniei, în 15 decembrie, poate fi premiată cu premiul cel mare, deci pțnă atunci, nu uita, SHARE&PLAY !!!!

 

Acest articol este scris pentru SuperBlog 2017.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s