Viaţa de blogger a început cu o cafea

În urmă cu aproximativ 3 ani, o bună prietenă din Huşia venit în Iaşi, astfel având ocazia de a mă întâlni cu ea şi de a bea împreună o cafea. În acea perioadă fiind foarte ocupată la birou, am rugat-o pe Irina să vină la mine la birou, unde am avut ocazia de o servi împreună o cafea la birou, care se pare i-a plăcut foarte mult. Hehe … uite aşa a avut şi Irina ocazia de a vedea şi degusta cu ceea ce mă răsfâţ eu zi de zi şi cu ce o înebuneam mereu la telefon că e bun şi ar trebui să încerce şi ea ….. monodoze cafea.

23846761_10214893399873503_656161213_o
În timp ce „depănam” amintiri una celeilalte şi ne alintam cu o ceaşcă de cafea, Irima mi-a propus să îmi fac şi eu un blog, iar unul dintre argumentele ce au stat la baza propunerii sale, a fost aceea că îi plăcuse foarte mult pagina de jurnal pe care o scrisesem şi care a apărut într-o carte ce apăruse cu un an în urmă.

cafea1
Recunosc, iniţiativa Irinei m-a luat cumva prin surprindere, motiv pentru care în acele momente nu i-am oferit acesteia nici un răspun, probabil aşa cum se aştepta ea. În ciuda faptului că în momentul în care Irima mi-a propus să îmi fac blog nu am avut nici o reacţie, într-o zi, în timp ce stăteam la birou şi savuram o cească de cafea, mi-am amintit de propunerea acesteia, în secunda doi pundând mâna pe telefon şi sunând-o.

cafea2
Irina drăgută cum este … stat cu mine în telefon câteva minute bune pentru a-mi explica în detaliu ideea ei, care în două zile a şi prins contur. Blogul „Viaţa în culori” a luat naştere şi eu m-am apucat de scris primul articol al cărui titlu nu am să îl uit niciodată „De ce tocmai eu”. Îmi aduc aminte şi acum, că în timp ce scriam articolul, aveam în faţă o cană de cafea, o varianată pe care o descoperisem de curând. Aroma de cafea boabe nou descoperită se pare că ma inspirat, astfel reușind până la terminarea cănii de cafea, să finalizez și articolul.

cafea3
În ideea de a-i împărtăși și prietenei mele noua descoperire, care pe lângă faptul că era o cafea ce merită toată admirația mea, m-a și ajutat în ceea ce privește scrierea articolului, ideile apărând în mintea mea, încât ajunsese să numai reușesc să scriu tot ceea ce îmi trecea prin minte. Eram convinsă că o va ajuta și pe Irina, care era deja expertă în acest domeniu al blogging-ului, având și ea nevoie de insirație mai mereu.

cafea
Irina a fost mulțumită de cadoul primit … și spre uimirea mea…. cafeaua a avut același efect și asupra ei .. inspirație maximă. Povestea bloggului meu a început cu o cană de cafea, articolele le scriu cu o cană de cafea alături ….. cu alte cuvinte între cafea și blogul meu este o strânsă legătură …. fac ce fac și tot la cafea ajung.

 

Acest articol este scris pentru SuperBlog 2017.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s