Nufăr şi Triumf vedetele curăţeniei

În ciuda faptului că mai sunt câteva zile până în luna decembrie, mama deja a început să își facă planuri legate de curățenie, cadouri, cumpărături, tot felul de detalii pe care ea le are mereu în vedere în această perioadă. Dintre toate cele enumerate anterior, una dintre problemele cu care mama se „luptă” cel mai mult o reprezintă curățenia, aceasta făcându-și mereu înainte de a o începe, un plan, pe care îl respectă cu strictețe.

curat
Mama reușește mereu să își „contotizeze” foarte bine programul de curățenie, prin notarea tuturor activităților pe care le are de făcut pe o foaie de hârtie și planificarea acestora pe zile, astfel terminând curățenia în timp util și fără prea mult efort. O altă regulă de la care mama nu se abate niciodată, este renumita listă de cumpărături ce conţine tot felul de soluţii, detergenţi, înălbitori – prieteni de nădede ai mamaei în astfel de situaţii.

curatenie
În timp am avut ocazia de a descoperi şi învăţa toate secretele mamei, unul dintre acestea fiind că mereu foloseşte produse de calitate, precum Nufăr şi Triumf, care spune ea îi face jumătate din treabă. Conform acesteia aceşti doi detergenţi amintiţi sunt experţi în curăţenie, motiv pentru care ea nu va renunţa niciodată la ei. Bucătaria şi baia în mintea mamei mele sunt cuvinte pe care ea mereu le asociază cu aceşti doi detergenţi, Nufăr şi Triumf, care se pare fac curăţenia mai uşoară.

nunta2
Ideea pentru care mama mereu pledează este aceea că baia şi bucătăria sunt mereu oglinda unei femei, iar pentru a le menţine mereu curate acestea necesită o „mentenanţă” continuă. Aragazul, cuptorul cu microunde, frigiderul, vesela şi tot ceea ce înseamnă obiecte sanitare mama le menţine mereu curate cu ajutorul detergenţilor din gama Triumf. În ceea ce priveşte baia cu tot ceea ce se regăseşte în ea, mobilierul din casă şi geamurile, detergentul ce a devenit vedetă în a le menţine mereu curate, este Nufăr, un detergent universal ce curăţă repede şi pe care mama îl foloseşte şi recomandă tuturor gospodinelor.

nufer2
Pe parcursul anului, dar şi atunci când vine vorba de curăţenie generală, întreagă familie participă, fiecare membru având resposabilităţile sale, cu menţiunea că cele mai grele rămân în responsabilitatea mea şi a mamei. În ceea ce îi priveşte pe băieţi, aceştia se ocupă exclusiv de curăţarea covoarelor (pe care le duc la spălătorie) şi de balcon, un staţiu în care ei îşi depozitează tot felul de ustensile. În rest, tot ceea ce înseamnă curăţenia în casă, activităţile se împart între mine şi mama, dar asta nu înseamnă că uneori mai apelăm şi la ajutorul băieţilor, de obicei la tata, că este mai mereu în preajma noastră.

nufar
În ceea ce mă priveşte pe mine, dintre toate activităţile pe care le am de făcut, cel mai mult îmi place să mă ocup de curăţarea mobilierului din casă și de ștergerea geamurilor. Nufăr pentru geamuri și Nufăr Mobilă sunt pe ngă faptul că sunt eficiente, împrăștie prin casă un miros plăcut, acestea fiind două motive pentru care îmi place să le folosesc.Dacă ar fi după mine în fiecare zi în fiecare zi aș cauta un motiv să curăț mobilierul sau geamurile, detergenții Nufăr pentru geamuri floral și Nufăr Mobilă lăsând mereu în casă un miros pe care îl ador…. și nu numai eu.

nufar
Pe de altă parte, dacă stau bine și mă gândesc, zilnic nu e ok să curăț mobilierul și geamurile, dar săptămânal o pot face, astfel având mereu curățenie în casă. Mama mereu spune că pentru a avea mereu curat în casă … trebuie să o menținem, așa cum procedează ea cu baia și bucătaria. Săptămânal o vezi pe mama cu peria și detergenții de curățat după ea, deci clar, de acum și eu voi fi cu detergenții de geamuri și mobilă după mine… voi fi o copie fidelă a mamei.

nufer1
Hm … există atât de multe trucuri pentru a menține curățenia în casă, dar și de a o termina într-un timp foarte scut, în cazul în care vorbim despre curățenie generală : alegerea unor detergenți potriviți și de calitate, elaborarea unui plan bine elaborat cu ceea ce ai de făcut, eventual implicarea întregii familii și în final totul va fi vai simplu.

 

Acest articol este scrie pentru SuperBlog 2017.

Reclame

Un gând despre &8222;Nufăr şi Triumf vedetele curăţeniei&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s