Nunta de aur o fac la Hotelul Royal Poiana Brașov

Pasiune sau nu, un lucru cu care îmi ocup timpul în ultima vreme, il repezintă organizarea petrecerilor, atât pentru membri familiei, cât şi pentru prieteni. Ultima găselnită pentru care deja am început să aştern pe hârtie detaliile, detaliile viitoarei petreceri pe care o voi organiza.
Ideea ce mi-a trecut prin gând de curând a fost aceea de a le organiza bunicilor mei ( la toţi patru) o petrecere supriză, prin intermediul căruia să sărbătorim nunta de aur a acestora, de care nu avut parte nici unii dintre ei. Premisa de la care am plecat a fost aceea că ori de câte ori am participat cu ei la nunţi, am auzit frecvent replica „Dacă ar fi fost aşa şi în vremea când am avut noi nunta” … motiv pentru care am zis „Hai să le fac şi lor o nuntă ca în zilele noastre” la împlinirea frumoasei vârste de 50 de ani de căsătorie.

nunta1
Norocul meu a fost acela că bunicii mei, atât din partea mamei, cât şi din partea tatei, s-au căsătorit la un an diferenţă, unii împlinind anul trecut 50 de ani de la nuntă, ceilalţi, anul acesta. Primul detaliu pe care l-am avut în vedere în ceea ce priveşte organizarea evenimentului, a fost identificarea unei locaţii care să se plieze exact pe ceea ce aveam eu nevoie. Dintre toate variantele identificate, locaţia ce mi-a plăcut mai mult a fost un salon evenimente Poiana Braşov, iar review-uri citite mi-au confirmat bănuiala.

royal6
A urmat contactarea locației identificate, salon evenimente Braşov şi solicitarea unei rezervării, problema care s-a rezolvat doar cu ajutorul unui telefon. Ideea care m-a încâtat cel mai mult în colaborarea cu aceştia, s-au ocupat de tot ceea ce înseamnă meniu, aranjarea sălii, muzică, cu alte cuvinte, personalul Hotelului Royal Poiana Brașov se ocupă de tot ceea ce înseamnă logistică.

royal5
În ceea ce privește meniu, împreună cu echipa de organizare evenimente Brașov am ajuns la concluzia că potrivit ar fi să optam pentru mâncare tradițională, mare parte dintre participanți la eveniment fiind de vârsta a 3-a. Un antreu ce cuprinde ruladă din piept de porc și pui, cașcaval, măsline, castraveți, roșii, piftele, cârnaciori prajiți și câteva coșulețe cu cremă de brânză, salata de vinete și icre.

royal4
Felul doi va fi alcătuit din sarmale în foi de varză și vie, care vor fi servite alături de mămăligută, smântână, ardei iuți și mujdei. Înainte de felul trei invitații vor fi răsfățați cu o porție de înghețată, în final aceștia fiind răsfățați cu o porție de grătar mixt, format din piept de pui, file de porc, mici sau mititei și cartofi prăjiți. Pe mese se va pune salată de varză și castraveți murați, invitații având posibilitatea de a alege varianta care le place mai mult.

royal3
Torturile mireselor (că vor fi două) la exterior vor fi glazurate cu ciocolată albă, iar interiorul, atât blatul, cât și crema vor avea în compoziția lor ciocolată. Bunicii mei au fost mereu adepții ciocolatei, deci trebuie să fie și pe placul lor. Ideea mea sigur îi va lua prin suprindere … ei fiind învățaț cu clasicul tort cu frișcă. De la petrecre nu vor lipsi gheața carbonică de la servirea șampaniei și tort, ca să nu mai vorbi de fumul greu de la valsul mireselor. În ceea ce privește băuturile, pe mese va fi pus vin, votcă, sucuri și apă minerală, iar dacă invitați vor dori să servească fresh-uri, cocktailuri, bere sau orice altă băutură.

DSCF3846
În ciuda faptului că am avut atât de multe cerințe, se pare că cei de la Hotelului Royal Poiana Brașov s-au conformat și mi-au promis că se vor ocupa până la cel mai mic detaliu în a pune în aplicare toate doleanțele mele în ceea ce privește meniul invitaților. În ceea ce privește numărul acestora, se pare căă și aici am reușit să mă încadrez, numărul acestora fiind de 110, na cu o mică marjă de eroare, că situații neprevăzute pot apărea mereu.

royal
Un detaliu pe care eu nu l-am luat în calcul, dar de care cei de la hotel au ținut să îmi amintească, a fost aceea că vor exista și persoane care vor avea nevoie de camere (pentru cei ce au copii mici, sau cei mai învărstă), astfel aceștia punndu-mi ți câteva camere la dispoziție în cazul că voi avea nevoie.

royal1
Toate acesta fiind spuse, cu ajutorul primit din partea personalului hotelului sper ca petrecerea organizată bunicilor mei să fie un succes. După petrecere promit să postez poze !!!

Acest articol este scris pentru SuperBlog 2017.

2 gânduri despre &8222;Nunta de aur o fac la Hotelul Royal Poiana Brașov&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s