Versatila rochie neagră

Rochiile negre au fost şi vor fi mereu o ţinută ce nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei, principalul motiv fiind acela că te poate scoate din multe situaţii în care nu ştii exact ce ţinută să alegi. Unul dintre motivele pentru care am abordat acest subiect este acela că în urmă cu câteva zile o rochie neagră ce o aveam în dressing de prin liceu, mi-a fost  de mare ajutor, datorită ei participând la un eveniment la care am aflat că merg cu o zi înainte. În dressing aveam mai multe rochii elegante, însă nici una nu mi s-a părut a fi ok pentru evenimentul la care aveam să particip.

answear1

Rochia neagră pe care eu o aveam de câţiva ani prin dressing părea a fi demodată, unul dintre motive fiind acela că era o rochie tip gogoşar. Ideea ce mi-a trecut prin minte în moementul în care am văzut-o a fost aceea de a o modifica, mai exact de ai descos pliul ce  făcea rochia bufantă în partea de jos. În doar câteva minute rochia demodată şi nepurtată de câţiva ani, s-a transformat într-o rochie ce mi-a fost de mare ajutor în următoarea seară.

answear1

Accesorizarea rochiei cu şal colorat pe care l-am aşezat-o lejer în jurul gâtului până a ajunge la destinaţia unde avea loc evenimentul, iar motivul pentru care am procedat așa a fost acela că până acolo am avut pe mine un palton, pe care îl ador și îl port doar când merg la întâlniri sau evenimente.

answer2Şalul a ţinut locul unui cardigan, toata seara lăsându-l să se desfăşoare peste umeri, braţe și spate, rochia fiind fără mâneci, astfel asortându-se perfect. Aceasta s-a asortat perfect cu perechea de cizme cu toc, negre, pe care mi le cumpărasem cu câteva zile în urmă.

answer3

Un alt accesoriu la care am apelat a fost o poșetă plic, ale cărui culori erau negru și crem. Rochia neagră pe care nu am purtat-o ani buni , motivând că este demodată, cu ajutorul unor mici modificări, dar şi cu o accesorizare corectă, a reuşit să mă scoată din încurcătură. Rochia neagră prin intermediul accesoriilor a căpătat renume, fiind admiată de foarte multe persoane ce au fost prezente la eveniment.

answear

În ciuda faptului că rochia neagră este considerată a fi o alegere versatilă, oferindu-i persoanei ce o poartă încrederea şi eleganţa de care aceasta are nevoie.

Acest articol este scris pentru SuperBlog 2017.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s