Bistro Moo ….te simţi ca acasă

E fain să fii blogger, unul dintre motive fiind acela că doar așa am ocazia de a participa la tot felul de evenimente, cum a fost cel inițiat de Bistro Moo. Probabil că acum toată lumea se gândește la renumita înghețată  artizanală italiană, dar nu, povestea e cu totul alta.

moo5

Noul concept Bistro Moo ce va fi inaugurat în perioada 17 – 19 noiembrie, săptămâna trecută și-a deschis ușa bloggerilor ieșeni, un grup din care bineînțeles fac și eu parte de ceva timp. Una dintre suprizele pregătite de cei de la  Bistro Moo a fost aceea că am avut ocazia de a pregăti, sub îndrumarea bucătarilor.

Ehe .. pastele făcute cu ajutorul mașinii de făcut paste au fost gătite de bucătari și degustate de întregul grup de bloggeri. Bistro Moo optând ideea de Open Kitchen, am avut posibilitatea de a urmări cu atenție spectacolul culinar al bucătarilor, ce au gătit exclusiv pentru bloggeri.

Pe lângă ”pastele preparate în casă”, inspirate din gastronomia mediteraneană,  Bistro Moo a pus la dispoziția bloggerilor și alte preparate : aperitive și salate, pizza, burgeri, supe,  steak-uri, care au făcut o echipă perfectă cu selecția de vinuri naționale și internaționale, fresh-urile de fructe și limonada.

moo

Micul răsfăț de joi seara, aproape o săptămână de muncă, s-a încheiat cu minunatele eclere cu fistic sau nucă, care au reușit să fie ”Cireașa de pe tort” și spus acest lucru datorită faptului că deși eram ”plini” de delicatasele mâncate anterior, eclerele au dispărut de pe mese cât ai clipi. În ceea ce privește dulciurile, asemenea celorlalte preparate din meniul Bistro Moo sunt diversificate, papilele noastre gustative putând fi încântate de torturi (ciocolată, fructe, caramel, frișcă), tarte, prăjituri, tot felul de produse de patiserie și nu în ultimul rând înghețată.

moo1

La inaugurarea oficială, ce va avea loc zilele următore (17 -19 noiembrie), Bistro Moo își va delecta clienții ce le vor trece pragul cu gustări apetisante, acompaniate cu programe susținute de doi DJ-i talentați (Stephen Moto & C`Est Beau), dar și cu reprezentații de muzică live interpretate la saxofon (Andrei Manoliu) și pian (Liviu Marian).

Lasă-te şi tu surprins de aromele sincere şi autentice !!!

Reclame

Un gând despre &8222;Bistro Moo ….te simţi ca acasă&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s