Trandafirii din grădina bunicilor

Copilăria, cel puțin prima parte a acesteia mi-am petrecut-o la țară, alături de bunicii mei. În acea perioadă trăită cu ei, am avut ocazia de a învăța foarte multe de la ei, astfel că astăzi ori de câte ori ”folosesc ceea ce am învățat de la ei” imediat în mintea mea apare imagine celor doi bătrânei, alturi de care am locuit primii șapte ani din viața mea.

flori5
În urmă cu câteva zile am descoperit pe internet site-ul FamousRoses.eu, iar prima imagine ce mi-a trecut prin minte a fost cea a bunicilor mei, care toamnnă de toamnă se ocupau de trandafirii din fața casei. Îmi amintesc că în fiecare an, în această perioadă octombrie – noiembrie, aceștia ce ocupau de curățarea și mușuroirea trandafirilor a căror miros au dăinuit peste tot parcursul verii în grădina lor.

flori3
Identificarea magazinului online Famous-Roses.eu ( un site ce poate fi accesat atât în limba română, cât și în limba engleză) pe lângă faptul că a reușit să mă provoace să ”hoinăresc” câteva minute bune printre soiurile de trandafirii comercializați în cadrul acestuia, a reușit să retrească în mintea mea amintirea persoanelor ce m-au crescut, bunicii mei, unele dintre cele mai dragi persoane ce fac mereu parte din inima mea. În acele clipe mii imaginam plantând acei frumoși și celebri trandafiri ce se regăsesc pe site-ul Famous-Roses.eu.

flori4
Ehe ce frumos ar arăta în grădina celor doi moșneguți acei garden roses medaliați internațional, unici în Europa și România. Sunt convinsă că bunicii mei vor fi foarte mândri de prezența acestora în grădina lor, astfel că nu am stat deloc pe gânduri și am comandat câteva soiuri de trandafiri pentru grădina din fața casei bunicilor mei. Ehe .. în grădinița din fața casei bunicilor mei vor crește aceleași soiuri de trandafiri asemenea grădinilor castelelor din Franța sau grădinile regale din Monaco. Cu siguranță bunicii mei se vor mândri cu noile achiziții, unul dintre motive fiind acela că grădinița cu flori din fața casei lor se va asemăna cu cele din Franța, asta datorită trandafirilor achiziționați pe se site-ul Famous-Roses.eu.

flori
Site-ul Famous-Roses.eu mi-a oferit posibilitatea comandării unor soiuri unice de trandafiri ce provin din Franța și Germania, din cadrul celor mai celebre pepiniere Georges Delbard, Meilland Richardier, Kordes’ Söhne. Mai mult de atât, împreună cu trandafirii voi primi și garanția sarisfacției 100%, garanția prinderii, soiului și culorii, cu alte cuvinte garanția calității excepționale.

 

Florile se pare reușesc să înfrumusețeze viața fiecăruia dintre noi, asta datorită frumuseții se pare o emană în jur. Cu alte cuvinte, indiferent în care grădină cresc frumusețea acestora va fi aceiași, indiferent de locația în care cresc. Însuși, Johann Wolfgang von Goethe spunea că „Florile sunt cele mai frumoase cuvinte şi hieroglife ale naturii, prin care ne arată cât de mult ne iubeşte”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s