Sensul vieții într-un pahar cu apă ”La Fântâna”

Apa face parte din viața noastră, specialiștii considerând-o a fundamentul acesteia. Apa este esențială vieții, aceasta fiind unul dintre cele mai necesare lucruri supravețuirii omului, plantelor, animalelor (tuturor vietăților de pe Pământ). Omul fiind o persoană rațională, conștientizează dependența de apă, motiv pentru care mereu se asigură de prezența acesteia non-stop în apropierea lui.

apa-de-izvor6.jpg
Alții nu știu cum sunt, însă eu am ajunsă să fiu dependentă de apă. Recunosc, cauza acestei dependențe se datorează faptului că în urmă cu câțiva ani, prin pricina unor probleme de sănătate am conștientizat cât de importantă este apa pentru orice vietate. Apa a devenit parte din viața mea, este cu mine pretudindeni.

apa-de-izvor
La serviciu, spre norocul și fericirea mea, dar și a colegilor mei, avem la fiecare etaj al companiei câte un , de unde fiecare are posibilitatea de a lua și consuma apă rece sau caldă, na fiecare după preferințe. Compania La Fântâna, se ocupă de mentenanța dozatoarelor, dar și de aprovizionarea companiei cu baxuri de apă de izvor la 0,5 litri, pe care le folosim de obicei pentru ai servi pe musafiri sau în cadrul ședințelor.

apa-de-izvor1
Se pare că din cele 24 de ore ale unei zile, 8 ore mi le petrec la serviciu, deci clar beau apă marca ” La Fântâna”, motiv pentru care tind să cred că am ajuns să fiu dependentă ce aceasta. În geantă mereu port cu mine o striclă de apă marca ” La Fântâna” de 0,5 litri, iar acasă în ideea de a le oferi și asigura și cei dragi mie de o apă filtrată, am încheiat un contract de colaborare cu cei de la La Fântâna pentru închirierea unui purificator.

Recunosc că înainde de a mă îmbolnăvi nu eram niciodată atentă la calitatea apei ce o consum sau ce cantitare de apă consum zilnic. Problemele mele de sănătate sunt legate de imunitate, ceea ce ma determinat să fiu mai atentă cu privire la ceea ce consum. Reacția pe care o poate avea organismul meu în cazul în care nu beau o anumită cantitate de apă, care să fie și de calitate în același timp (din pricina nitriților și nitraților pe care aceasta îi poate deține și care au un efect negativ asupra noastră) poate fi una mai puțin plăcută, motiv pentru care zilnic țin o evidență clară a ceea ce consum.

apa-de-izvor7

Concluzia la care am ajuns în urma celor spuse în aceste câteva rânduri este aceea că atunci când știi că apa pe care o consumi este de calitate și nu poate fi considerată un pericol .. o bei cu mai mare drag, așa cum am devenit și eu dependentă de apa celor de La Fântâna, pe care o consum 24 de ore din 24. Cu alte cuvinte o necesitate se poate transforma întotdeauna într-o plăcere … atâta timp cât în centrul atenției vorbim de calitatea unui produs.

Acest articol este scris pentru SuperBlog 2017.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s