Cursuri de limbi străine cu Swiss Solutions

În România imediat după aderarea se poate observa o creștere substanțială a exporturilor, cu alte cuvinte se poate vorbi despre o evoluție a producătorilor români, care au posibilitatea de a-și comercializa produsele și în alte state ale Europei.Încheierea unor astfel de colaborari presupune o strănsă legătură între producătorii români și potențiali clienți din țările în care urmează să exporte, detaliu ce a făcut ca mulți angajarori din România să le solicite angajaților cunoașterea unei limbi străine.

Cursuri de limbi străine pentru firme

Swiss-176

Problema cu care aceștia se confruntă este … ce fac ei cu vechii angajați, care nu cunosc o limbă străină sau care nu se încadrează la strandardele cerute, în ai ajuta să comunice cu viitorii colaboratori. Soluția pe care cei mai mulți au găsit-o a fost aceea de a identifica o firmă acreditată în organizarea unor cursuri de limbi străine pentru afaceri pentru toate nivelurile de studiu, de la începător până la avansat. Soluțiile rezolvării acestei probleme sunt multiple, una dintre ele, cea de care „profită” acum producătorii din România, este contractarea unei agenții ce are ca obiect de activitate traduceri specializate.

logo_swiss_solutions-patrat
Una dintre firmele cu care multe companii colaborează este agenția de traduceri Swiss Solutions, conotată în 2016 cea mai mare firmă de traduceri din România. Numărul mare de solicitări în traduceri a încurajat agenția să lanseze un nou proiect, o diviziune dedicată cursurilor de limbi străine pentru firme.

Limba engleză de învată … angajaţi primesc răsplată

Swiss-172

Ehe … uite așa am reușit prin intermediul celor de la Swiss Solutions, care acum se ocupă și de cursuri de limbi străine pentru firme să aflu ce metode folosesc angajatorii români în a-și motiva angajații să învețe sau să aprofundeze o limbă străină. Interesntă mi s-a părut ideea unuia dintre ei, care pe lângă faptul că le-a oferit tuturor angajaților ocazia de a învăța sau aprofunda limba engleză, le-a oferit acestora şi oportunitatea ca în deplasările pe care le fac să își poată lua și familiile cu ei.

Swiss-173

Condiția de bază a fost aceea de a învața la perfecție limba engleză, astfel aceştia având capacitatea de a comunica şi de a trasmite corect informaţiile cu privire la ceea ce ei vând, unor reprezentanţi din alte ţări. Ideea producătorului român se pare că a început a da roade conform spuselor celor de la Swiss Solutions, care sunt şi ei mulţumiţi de aşa numiţii elevi. În ciuda faptului că aceştia au plecat la drum cu o mică reticienţă în ceea ce priveşte aceste cursuri de limbi străine pentru firme, rezultatele au fost îmbucurătoare.

Swiss-174

Începutul e promițător, iar cu siguranță cei care vor apela la serviciile agenției Swiss Solutions vor avea numai de câștigat de pe urma angajaților, cu mențiunea de ai motiva cumva înainte de a începe cursurile.

Acest articol este scris pentru SuperBlog 2017.

 

Reclame

Un gând despre &8222;Cursuri de limbi străine cu Swiss Solutions&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s