Competiţia Blogathon 2017 a început

În mintea mea luna septembrie a fost mereu asociată cu începerea unui nou an şscolar, cu adunarea roadelor naturii de care am avut grijă toată vara şi anul acesta cu începerea unei noi competiţii  Blogathon. Bloggerii care iubesc conucrenţa şi cărora le place să câştige premii, sunt invitaţi să se înscrie Competiţia Blogathon 2017 care a început pe 5 septembrie şi se va finaliza pe 24 noiembrie.

blogae

 

Înscrierea în competiţie presupune scrierea unui articol prin care fiecare blogger să îşi anunţe participarea, pe care îl va înscrie apoi în formularul ce îl va găsi pe platforma BlogAwards. Participarea presupune scrierea unor articole aferente unor campanii, în cadrul cărora fiecare are posibilitatea de a câştiga premii corespunzătoare acestora.

Podio

 

Supriza cu care această campanie vine ar fi aceea că primii 40 de bloggeri din cadrul Clasamentului Blogathon 2017 vor primi garantat un pachet format dintr-un tricou  (ce va fi personalizat după dorinţa fiecărui blogger) şi unul sau mai multe gadget-uri, în funcţie de locul ocupat.

blogaw

Eu una ador să particip la competiţiile iniţiate de platforma BlogAwords, motivul principal fiind acela că mereu am avut de câştigat. Înscrie-te şi tu în cadrul Competiţiei Blogathon 2017 şi cu siguranţă te vei convinge.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s