Seară de seară … ne răcorim cu îngheţata Siviero Maria

E vară …. e cald …. cu ce ne putem răcori în fiecare seară când ajungem acasă  după o zi toridă şi plină de muncă ??? Îngheţata Siviero Maria (a cărei poveste a început să fie scrisă începând cu anul 1958)  este răspunsul corect la această întrebare, dar să vă povestesc cum am ajuns la aceată concluzie.

13346759_1745257475759749_3834078717517449068_n

În fiecare seară când toţi membrii familiei mele ajung acasă, încercăm să căutăm o activitate prin care să reuşim să ne relaxăm după o zi plină cu tot felul de activităţi ….. soluția a fost aceea de a ne uita în fiecare seară la câte un film….. zis și făcut.  Vara a sosit, căldura e din ce în ce mai mare, clar că aveam nevoie de un răcoritor în timp ce ne uitam la filme și clar că cea mai la îndemână soluţie şi pe placul tuturor a fost îngheţata –un desert ce este considerat un adevărat răfăţ pentru papilele gustative. De astfel, îngheţata calmează sistemul nervos, acţionând asupra centrilor plăcerii, aceasta contribuind la eliberarea de endorfină.

inghetata

 

Tot ceea ce ne rămăsese de făcut era identificarea unei îngheţate care să fie pe placul tuturor. Soluţia a apărut imediat ce am ajuns în supermarket şi am studiat raftul de îngheţată, fiecare dintre noi alegându-şi îngheţata care îi place. Întâmplarea a făcut ca toţi să ne alegem îngheţată marca Siviero Maria, însă cu arome diferite ( Affogato All`amarena pentru mine, Vaniglia Bourbon pentru mama, Nocciolata Piemonte Igp pentru Radu şi Bacio pentru tata).

ing.jpg

 

Uite așa am ajuns ca seară de seară, când ne adunăm cu toții acasă să căutaăm un film care să fie pe placul tuturor, timp în care ne răcorim cu o înghețată …. de a cărui aprovizionare se ocupă tata. Probabil că cei de la supermarket au început să îl asocieze cu înghețata Siviero Maria, numai că săăptămâna trecută a reușit probabil să îi deruteze cumva, motivul fiind acela să tata de această dată a cumpărat înghețată Siviero Maria, dar doar cu o singură aromă … Cappuccino.

dragoste cu imprumut episodul 15

Identificarea și vizionarea serialului turcesc Dragoste cu împrumut – poveste de dragoste ce începe într-un avion, în timpul cursei de la New- York la Istabul. În serial, seară de seară, după cină cei personajele obișnuiam să se răsfețe cu câte o cafea, motiv pentru care am zis să încercăm și noi o nouă aromă de înghețata, Cappuccino – aromă ce a fost pe placul tuturor membrilor familiei mele.

inghetata 2

Interesant este fapul că ori de câte ori în film apare o scenă mai incitantă și care ne ține în suspans … ajungem să amestecăm și noi în cutiile de înghețată asemenea personajelor din filme care amestecă zgomotos în ceștile de ceai atunci când își așteaptă să se topească cuburile de zahar.

13406986_1745266719092158_973117158928811476_n

Cu alte cuvinte îngheţata nu face decât să ne simuleze aşa numitul hormon al fericirii, motiv pentru care seară de seară am să „devorez” câte o îngheţată Siviero Maria împreună cu cei dragi, bineînţeles în timp ce urmăresc serialul nostru preferat, Dragoste cu împrumut.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s