20 de ani Steinel în România … 20% discount

Fenomenul de electrizare a corpurilor a fost remarcat încă din antichitate, însă au fost necesare secole până la elaborarea unei teorii electromagnetice riguroase. Energia electrică a cunoscut o expansiune rapidă ce a reușit să îi ofere societății de astăzi o altă față în comparație cu cea de acum câteva mii de ani în urmă. În prezent energia electrică poate fi considerată coloana vertebrală a societății, motiv pentru care pe piață au apărut nenumărate firme producătoare de echipamente electrice.

bec3
Un competitor pe piața din România în acest domeniu este Compania STEINEL care în această perioadă cu ocazia împlinirii a 20 de ani de existență în șara noastră, oferă 20% discount la întreaga gamă de produse STEINEL (sisteme de iluminat pe bază de senzori de mișcare (lampă cu senzor de mișcare, aplică cu senzor de mișcare), prezență sau senzori de crepuscul, lămpi, aplice, reflectoare, plafoniere cu senzori de miscare PIR sau aplice cu senzor de mișcare HF pentru interior, întrerupatoare de amurg, becuri economice cu senzor de lumină încorporat, pistoale de lipit cu silicon Steinel, suflante de aer cald Steinel, etc.).

becr
Compania STEINEL, înfiinţată în anul 1959, a revoluţionat sistemele de iluminat prin introducerea sistemului de detecţie în domeniul iluminatului, astfel că în 1987 a construit prima lampă cu senzor de mişcare. Dezvoltarea propriului sistem de cercetare și proiectare ce i-a redat posibiliatea creării majorității componentelor pentru produsele sale ce sunt distribuie în peste 70 de ţări din întreaga lume.

bec4
Grupul german STEINEL a evoluat constant de la an la an, astăzi fiind cunoscut ca lider în producţia sistemelor inteligente de iluminat. Calitatea germană la un preț corect și iluminat inteligent de ultimă generație sunt argumente ce a făcut ca produsele STEINEL sunt apreciate pe cinci continete. Grupul STEINEL în România este prezent de peste 20 de ani și este reprezentat prin unitatea de producție SC Steinel Electronic SRL din Curtea de Argeș și prin Centrul de distribuție național SC Steinel Distribution SRL din Brașov. Sărbătorirea a 20 de ani de STEINEL în România este asociată cu un discount de 20% la toată gama de produse Steinel (senzori de miscare pentru iluminat, suflantă cu aer cald, pistol de lipit cu silicon, etc.).

Compania ce în urmă cu 20 de ani a pus bazele primei operțiuni comerciale în România, a ajuns astăzi să aibă peste 800 de angajați. Steinel Distribution SRL prin magazinul online www. senzorshop.ro comercializează produse Steinel Germania care se remarcă prin utilizarea facilă, un raport extraordinar calitate-preţ si ceea ce este cel mai important – o durată de utilizare îndelungată. Achiziționarea unui Pistol de lipit Gluematic, Proiector LED pentru exterior (alb) Steinel XLED Home 2XL SL sau oricărui alt produs Steinel este acum mai simplă cu ajutorul acestui magazin online.

bec7
În prezent produsele de iluminat cu senzori de mișcare sunt considerate a fi o normalitate a confortului nostru, motiv pentru care fac parte din viața noastră de zi cu zi. Beneficiile oferite de produsele Steinel și de care noi astăzi beneficiem (economie, confort, siguranță și calitate) se datorează efortului, timpului și perseverenței tehnologiei de iluminat bazată pe senzori de mișcare Steinel, produse originale cunoscute în întreaga lume.

bec
Prezntul și viitorul produselor Steinel este asigurat de inovațiilor de calitate furnizeazate de peste 50 de ani de compania germană.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s