Havana Club la Iași

 Orașul cubanez  va fi adus pe o stradă din România de către Havana Club. Forma finală a unui graffiti realizat de cei de la Sweet Damage Crew va fi conturată de iubitorii de rom, care vor avea ocazia de a alege și destinația în care acesta va fi realizat. Havana In The Street este o aventură ce va începe online și va pune la dispoziție o vacanță de 5 zile în Havana, dar și nenumărate premii săptămânale.

havana

În cele 8 episoane ale ilustrației vizitatorii joacă rolul personajului principal, astfel că din 2 în 2 săptămâni Havana Club va dezvălui un nou episod stârnind astfel imaginația iubitorilor de rom, care au posibilitatea continuării următorului capitol din graffitiul Havana In The Street.

Alegerea orașului în care Havana Club și Sweet Damage Crew vor transpune ilustrația pe un mural se va face de asemenea de către utilizatori, care vor avea posibilitatea de a alege între București, Cluj, Constanța, Iași, Sibiu și Timișoara. Orașului care va obține cele mai multe share-uri pe Facebook i se va deschide o fereastră către Havana, astfel adăugându-i-se energie şi culoare pe fundal.

havana3

Iaşul are nevoie de un stop de culoare …iar graffiti-ul cubanez îi va oferi această oportunitate. Iaşul trebuie să îşi deschidă porţile către Havana, spre locul în care petrecerile trăiesc la nesfârşit  în stradă, iar culorile vibrează la fel de tare precum soarele! Ieşenii au acum oportunitatea de a trăi farmecul fiecărei clipe alături de prieteni şi frumuseţea momentelor simple asemenea celor din Havana.

Oraşul Iaşi poate deveni gazda graffiti-ului cubanez doar daca contribuim şi noi la poveste şi îi dăm share episodului pe Facebook folosind #HavanaInNumeOras, astfel oraşul cu cele mai multe share-uri va avea cel mai tare graffiti cubanez.

havana1

Hai să aducem energie și culoare la Iaşi … împreună vom reuşi!!!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s