În pas cu tehnologia

Tehnologia avansează cu pași repezi de la o zi la alta, astfel că tot ce ne rămâne de făcut este să profităm de ea la maxim. Navigând zi de zi pe internet, am avut ocazia de a identifica fel de fel de magazine, printre care și Wheel-E, un nume cunoscut pe piața românească și cu rezonanță pe cea europeană. Magazinul ce este online din anul 2000 se poate lauda cu o cifră de afaceri de peste 1.2 milioane de euro. Wheel-E. Dealer E-twow este unic autorizat în Europa, motiv pentru care a reușit să colaboreze cu peste 200 de companii din România, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria și Grecia. Expansiunea Wheel-E continuă, obiectivul principal al acestora fiind acela de a adăuga în portofoliul lor cele 150 de companii din toate colțurile lumii.

toy4

Wheel-E, promotorul trotinetei E-Twow, cu care si-a și început activitateaa e-commerce și vânzări, se pare că își propune să devină cel mai mare magazin online ce comercializează gadgeturi, articole și echipamente sportive din România. Gadgetul anului 2015 scuterul elecric E-Twow, cel mai mare și economic vehicul construit vreodată, aparține de asemenea celor de la Wheel-E. În cazul în care cineva s-a îndrăgostit de acest gadget, care este creat special pentru confortul viitorului deținător, prin intermediul revoluționarei tehnologii folosite, îl poate comanda în doar câteva minute, urmând să îl primească în maxim 48 de ore.

toy8

Detaliul ce face acest lucru posibil îl constituie faptul că produsele comercializate de Wheel-E sunt edicate tuturor vârstelorși buzunarelor (prețurile variază între 1.000 și 13.500 lei). Produsele comercializate în magazinul online Wheel-E (biciclete electrice, hoverboard, trotinete electrice, motociclete electrice, skateboarduri electrice, segway, piese de schimb și accesorii) pot fi achiziționate foarte simplu prin comandă online, telefonic sau e-mail. Un detaliu important ce mi-a atras atenția a fost faptul că garanția produselor achiziționate din magazinul online Wheel-E este de 12 sau 24 de luni, asta în funcție de produsul achiziționat.

Cuvintele ce ar descrie perfect modul de funcționare al magazinului  Wheel-E sunt:

  • Livrare ( livrare gratuită – comenzi peste 700 lei);
  • Asistență ( asistență 24/7 – Skype/ Whatsapp);
  • Service (service în marile orașe din țară);
  • Verificare colet (poti verifica produsul la primire).

 

toy7

Noutatea cu care magazinul Wheel-E este aceea că oferă posibilitatea clientului să modifice produsul comandat sau să anuleze comanda, acest lucru fiind posibil înainte de a se face comfirmarea plasării coletului. Cu toate acestea, livrările comenzilor de pe site-ul Wheel-E se face prin curier rapid, produsele ajungând la destinație in 24 sau 48 de ore, asta în funcție de orașul în care aceasta trebuie livrată.

De când de magazinul Wheel-E în pas cu tehnologia eu am rămas !!!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s