Petrecere cu fast

Astăzi petrecerile celor mici au devenit o modă, în același timp și un moft pe care părinții îl fac copiilor lor. Interesant este faptul că de la an la an „regulile” de organizare a acestor petreceri „avansează” în ideea de ai face pe cei mici să nu îşi uite niciodată zilele ne naştere.

party

Pregătirile pentru petrecerile copiilor au fost şi vor fi în continuare o adevărată aventură, asta datorită faptului că toate detalii pregătirii acestoranecesită a fi puse la punct până la cel mai mic detaliu. Părinţii sărbătoritului trebuie să îşi facă un plan cu aproximativ o lună înainte, astfel având posibilitatea de a pune în aplicare toate visele celui mic.

Tema petrecerii este primul detaliu ce trebuie avut în vedere, un mic ghid după care îți poți pune la punct mare parte dintre detaliile petrecerii: locaţia, invitaţiile, decoraţiunile, muzica, tortul, activităţile pe parcursul petrecerii, etc. Interesantă mi se pare faptul că în ultima perioadă paginile de socializare deţin un rol important în organizarea acestor petreceri, având posibilitatea creării unei pagini dedicate acestui eveniment.

party4

Invitarea pe pagină a personelor ce urmează a fi invitate la petrecere şi supunerea la vot … cu privirea a unor detalii cu privire la evenimentul ce urmează a avea loc este o idee genială. În urmă cu câteva zile am avut ocazia de a vizita o astfel de pagină și  de a o studia din scoarţă în scoarţă, până la cel mai mic detaliu. Primul lucru asupra căruia mi-am oprit privirea au fost temele petrecerii ce mi s-au părut a fi foarte interesante ( desene animate,  super eroi, jungle party, maşini, etc.), mai  ales că invitaţii aveam posibilitatea de a veni cu o sugestie, pein intermediul votului.

Invitaţiile ce trebuie să se potrivescă cu tema petrecerii sunt trimise online, solicitând astfel şi confirmareaprezenţei, ce îi va ajuta pe părinţi să îşi creeze o imagine asupra numărului de invitaţi prezenţi la eveniment. Aceştia la rândul lor, imediat ce confirmă prezenţa la petrecere trebuie să accepte și intitaţia pe pagina de socializare unde aceasta a fost pentru a fi la curent cu noutățile despre petrecere. Aici găsesc și o listă a cadourilor pe care sărbătoritul şi le doreşte, din care are posiblitatea de a alege unul şi de al cumpăra, asta nu înainte de a-şi anunţa intenţia.

party2

Activităţile de pe perioada petrecerii sunt un detaliu foarte important, de care părinţii trebuie să ţină cont pentru a nu lăsa copilașii să se plictisească. În topul activițăților se regăsesc:animatorii și personajele care să întrețină atmosfera de petrecere, accesoriile de petrecere, muzica, decorul de baloane cu heliu, un candy bar, karaoke și nelipsita cabină FotoShock.

Tortul și meniul sunt detalii foarte importante în cadrul unei petreceri pentru copii, unul dintre motive fiind acela că preparatele pregătite pentru aceștia nu trebuie să fie complicate, ci doar gustoase și ușor de consumat. Tortul din punctul meu de vedere trebuie să fie deliciul petrcerii, cu alte cuvinte trebuie să arate fantastic și să aibă un gust extraordinar care să fie pe gustul tuturor invitaților.

party3

Locația în care va avea loc petrecerea este un detaliu ce poate fi luat în calcul în momentul în care s-a stabilit număul persoanelor invitate la petrecere, inclusiv tematica acesteia. În ideea că la petrecere vor participa și părinții copiilor invitați, pentru aceștia va fi necesar un al spațiu în care să aibă ocazia de a socializa între ei,  asta numai după ce mai trag câte un ochi la copilași. Un schimb de experințe este mereu binevenit, iar ideea de ai ajuta pe organizatori să țină petrecerea în frâu… este din punctul meu de vedere o idee genială.

Ehe dacă ar fi fost aşa petrecerile şi când eram eu copil … probabil că mi-aş fi dorit să fie ziua mea măcar o dată pe lună.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s