The Open University e viitorul

Încă de când era mic copil fratele meu visa să devină un om de afaceri, motiv pentru care pe tot parcursul celor 12 ani de şcoală a avut numai medii de 9 şi 10. Premisa de care s-a ţinur el mereu a fost aceea că dacă ai carte, ai parte. În vara acestui an va finaliza liceu, deci următorul pas va fi acela de a-şi alegerea o facultate pe care să o urmeze. Sfaturi cu privire la ce facultate ar trebui să facă a primit de la toată lumea, însă tind să cred că recomandarea mea a fost cea mai pertinentă şi se pliază exact  pe ceea ce îşi dorea el de mic să facă.

univ-3

The Open University, unicul partener pentru România al The Open University (OU), Marea Britanie, oferă posibilitatea românilor dornici să urmeze un program de pregătire în management.Compania ce furnizează cursuri și consultanță în managemet, are ca scop principal deschiderea unor noi orizonturi personale și profesionale, creând astfel premisele dezvoltării unei cariere de succes.

univ-2

Cursurile The Open University au fost autorizate de către Autoritatea Națională pentru Calificări, în timp ce metodologia acestora a fost atestată și certificată în Anglia ultimilor 50 de ani. Accesul la educația Britanică îl au și românii, prin intermediul programelor educaționale organizate, prezentate și livrate sub licența acordată de către The Open University, Marea Britanie. The Open University Business School (OUBS) se situiază între primele 1% şcoli de business, în ceea ce priveşte certificarea programului MBA (MBA courses, MBA masters degree, MBA Romania, program MBA, etc.)

univ-1

The Open University (OU), una dintre cele mai reputate și recunoscute universități din Europa, oferă posibilitatea absolvirii unui curs manager de proiect București sau curs manager de proiect Timișoara prin intermediul ALP Edu PRO SRL, o firmă specializată ca furnizor de cursuri în management. Dorința fratemiului meu va deveni realitate, viziunea ALP Edu PRO SRL fiind aceia de a fi cât mai aproape de cei care urmăresc să devină manageri mai buni sau antreprenori de succes, prin intermediul experienței de peste 20 de ani a acestora.

univ-4

Susținerea unei societăți mai profesioniste, mai eficientă și mai bună nu poate fi posibilă decât cu ajutorul unei școli de management precum ALP Edu PRO SRL, o școală pentru top și middle-management ce își dorește să ajungă la nivel de excelență în România. Valorile ce stau la baza acesteia sunt tradiția, flexibilitatea, interactivitatea, calitatea, excelența profesională, angajamentul față de cursanți și nu în ultimul rând integritate și seriozitate față de ei înșiși și față de toți partenerii.

univ

Cursurilor de licentă The Open University din Marea Britanie au o puternică orientare practică, datorită analizei problemelor reale din viaţa organizaţiilor, motiv pentru care sunt recunoscute la nivel internaţional.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s