Prin România în luna lui Ningău

Încă de când eram copil la mine în familie se obișnuiește ca în preajma sărbătorilor să oferim cadouri celor dragi. Anul acesta se pare că Moșul a venit ceva mai devreme decât era necesar, însă motivul a fost unul pertinent.

dec-1-2

În ideea de a ne oferi un cadou diferit de ani anteriori, tata s-a gândit să ne facă o surpriză și să ne organizeze o mini-vacanță în preajma Crăciunului, respectiv a Revelionului. Se pare că de la începutul lunii octombrie se tot chinuia să își pună în aplicare planul și uite că a și reușit. Inițial supriza lui era programată a ne fi transmisă în apropriere de Crăciun, însă cum știe că noi mereu avem idei trăsmite, i-a fost frică să nu facem vreo rezervare pe undeva pentru aceiași perioadă. La începutul lunii noiembrie a făcut o reuniune de familie și ne-a oferit tuturor cadoul ce trebui să ajungă la noi înaintea Crăciunului,  sau mai bine spus trebuia așezat sub băduțul, în cazul asta doar ipotetic.

dec3

Wow …. nici unul dintre noi nu se aștepta la o asemenea supriză…. şi de care ne-am  bucurat enorm, mulțumimindu-i tatei de inițiativa avută.  Un Crăciun 2016 și un Revelion 2017 departe de casă… genială idee. A fost cel mai frumos cadou primit de la părinții mei în ultima perioadă, oricum cel mai frumos cadou de la ei este acela că sunt lângă mine mereu. În ideea de a mulțumi părinților, împreună cu Radu am plănuit să organiză și noi o excursie cadou pentru ei, momentul potrivit gândindu-ne că ar fi 1 de decembrie, că tot se anunță o mini vacanță  cu câteva zile libere în acea perioadă … deci momentul perfect.

dec-1

Norocul ni l-am încercat la aceiași firmă la care făcuse și tata rezervările, găsind aici Oferte pentru 1 Decembrie 2016.  Întâmplarea a făcut că am mai găsit câteva locuri libere, astfel că ne-am gândit că ar fi genial să îi însoțim şi noi în acea mini-vacanţă. De obicei vacanțele în grup sunt mult mai plăcute, motiv pentru care am şi luat această decizie de a pleca alături de ei. Întâmplător sau nu, se pare că luna decembrie va fi una plină de plimbări…. pe care ar fi trebuit să le facem pe parcursul întregului an, însă nu a fost să fie. Se pare că anul acesta o să avem parte de Sărbători în România cu DescoperimRomania.ro.

dec-2

Ideea tatălui meu se pare că a spart gheaţa şi a dat statul unei perioade pline de distracţie … pe care cred că o merităm din plin. Anul acesta se pare că va fi primul an când voi fi departe de casă  de sărbatori, dar uite aşa avem şi noi ocazia să DescoperimRomânia.ro în trei momente diferite : 1 Decembrie, Crăciun şi Revelion.

Caută şi tu o ofertă pe DescoperimRomânia.ro, alătură-te nouă şi hai să sărbătorim împreună!!!

 

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s