Implicarea tinerilor în politică

Astăzi, desi implicarea tinerilor în politică este o adevarată provocare, TNL Miroslava este o organizaţie alcătuită din tineri din comună dornici de a se implica activ în acest domeniu. De-a lungul timpului membrii TNL Miroslava au fost receptivi şi au participa cu drag la toate reuniunile şi evenimentele organizaţiei, care se înmulţesc pe zi ce trece.

Reuniunile organizaţiei sunt săptămânale, întâlniri în cadrul cărora se discută  probleme organizatorice, între timp participându-se şi la diverse evenimente precum cele din ultimele doua săptămâni:

  1. Natura are nevoie de tine – Curăţenia de Primavară 2016 în Comuna Miroslava

13000116_518375581699475_2847133263369350962_n

În urmă cu două săptămâni tinerii TNL-işti au participat la o activitate de ecologizare a spaţiilor  verzi din împrejurimile Miroslavei, această acţiune reprezentând startul curăţeniei de primăvară din comună. În acele câteva ore petrecute în mijlocul naturii, tinerii TNL-işti, alături de  dl . primar ,Dan Niţă , au reuşit să culeagă mai multe gunoaie decât şi-au propus în momentul planificării evenimentiului, ce a avut ca scopul principal asigurarea unui mediu curat şi sănătos pentru noi, dar şi pentru generaţiile viitoare.

Asemenea, tuturor evenimentelor la care participă, tinerii liberari au dat dovada de mobilizare ţi implicare în tot ceea ce fac, încercand astfel să trezească intereseul tuturor românilor ce îşi doresc să trăiască într –o ţară curată . ( sau  trezească intereseul tuturor miroslăvenilor ce îşi doresc să trăiască într –o comună curată .)

  1. GalaTinerelor Valori, Ediția a IX – a

DSCN6759

Anul acesta, a avut parte a IX a ediţie a Galei Tinerelor Talente, eveniment prin intermediul căruia tinerele talente, ieşene în cazul de faţă, le sunt recunoscute şi apreciate talentele (antreprenoriat, artă, sport, politic, jurnalism, cultură, educaţie), prin intermediul unor premii şi diplome, scopul acesora fiind de a îi motiva să continuie şi de a le rasplăti meritele. Transformându-se într-o tradiţie, munca şi rezultalele tinerilor sunt recunoscute şi promovate de liderii politici regionali şi locali ce participă an de an la acest eveniment.

  1. Campania de împădurire

13015459_523166037887096_3885010636489799643_n

La sfârşitul săptămânii trecute  în comuna Miroslava s-a sărbătorit  Ziua Planetei Pământ prin intermediul unei  campanii de plantare de copaci, eveniment ce a devenit deja o tradiţie şi care va contribui la extinderea plataţiei în zona Miroslavei. La eveniment au participat aproximativ 400 de persoane, alături de  primar fiind  cetăţenii comunei şi membri TNL-işti , scopul principal al acţiunii fiind acela de a avea un mediu mai curat în  prezent și pentru generațiile viitoare, oamenii constientizând astfel nevoia de protejare şi conservare a acestuia.

Organizaţia TNL Miroslava este un proiect ce vine în ajutorul tinerilor din comună sprijinindu-i să  promoveze dorinţa acestora de a schimba lucrurile în comunitatea din care facem parte cu toţii, fapt demonstrat de evenimentele la care au luat parte şi care vor participa în viitor.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s